ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Δημιουργείται εξειδικευμένο Κέντρο Μαστού στην Κύπρο

Η EUROPA DONNA Κύπρου, θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη στις προσπάθειες της, τη σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για τη δημιουργία εξειδικευμένου Κέντρου Μαστού.

Αυτή η πολιτική δέσμευση είναι αποτέλεσμα πρότασης του Υπουργού Υγείας Δρ. Φίλιππου Πατσαλή, τον οποίο ευχαριστούμε, ο οποίος, κατανοώντας τις απαιτήσεις της EUROPA DONNA Κύπρου που βασίζονται στις Ευρωπαϊκές κατευθυντήριες γραμμές για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού και το χρονικό πλαίσιο που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Οδηγία για την υλοποίηση των Κέντρων Μαστού, προώθησε την οργάνωση των κατάλληλων Υπηρεσιών για να καταστεί εφικτή η λειτουργία ενός σωστού Κέντρου Μαστού το οποίο θα μπορεί να πιστοποιηθεί μελλοντικά σε Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς.

Σαν Συμβούλιο και μέλη της EUROPA DONNA Κύπρου εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για αυτή την απόφαση και είμαστε στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας για κάθε συνεργασία για έγκαιρη υλοποίηση αυτού του στόχου.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους της EUROPA DONNA Κύπρου και τις 7500 άτομα που συμμετείχαν στη Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες που πίστεψαν και στήριξαν αυτόν τον σκοπό, τη δημιουργία εξειδικευμένου Κέντρου Μαστού στη Κύπρο.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση