ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Το must και το Beauty Line σάς χαρίζουν ένα gift bag για τέλειο μακιγιάζ

Γιορτάζουμε την Ημέρα της Γυναίκας και σάς χαρίζουμε μοναδικά προϊόντα του οίκου Diego Dalla Palma.

newsroom must

Mε αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου το must σε συνεργασία με το Beauty Line χαρίζουν σε μια τυχερή αναγνώστρια ένα gift bag με πε΄ντε μοναδικά προϊόντα του οίκου Diego dalla Palma ώστε να πετύχει το πιο τέλειο μακιγιάζ και να είναι πιο λαμπερή από ποτέ.

Αν και η Ημέρα της Γυναίκας είναι η κάθε μέρα, αξίζει να πούμε πως η 8η Μαρτίου είναι μια ευκαιρία για να γιορτάσουμε τους αγώνες για τα δικαιώματα των γυναικών, καθώς και μια μέρα υπενθύμισης για τις διακρίσεις που συνεχίζουν να υφίστανται οι γυναίκες σε όλο το κόσμο. Οπότε, όσο κλισέ και αν ακούγεται, είναι ωραίο να τιμούμε αυτές τις ημέρες και να αναλογιζόμαστε τα όσα έχουν συμβεί για να φτάσουμε εδώ που είμαστε.

Την ίδια στιγμή, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας όπως του αξίζει.

Εάν θέλεις να είσαι εσύ η τυχερή τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

1. Follow το account του must και του Beauty Line στο Instagram.

2. Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού και Tag 2 φίλες σου.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα 4 Μαρτίου και λήγει την Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 15:00.

Στο gift bag που κληρώνουμε για την Ημέρα της Γυναίκας, σάς χαρίζουμε πε΄ντε μοναδικά προϊόντα του οίκου Diego dalla Palma για υπέροχη επιδερμίδα και μακιγιάζ. Δείτε ποια είναι.

1. Το Diego dalla Palma Makeup Studio Bronzing Powder Complexion τελειοποιεί την χροιά του δέρματος και εξασφαλίζει υγιή και φρέσκια εμφάνιση στην επιδερμίδα ενώ δεν αφήνει μουντζούρες.

2. Το Diego Dalla Palma Geisha Matt Liquid Lipstick στην απόχρωση Red 96 χαρίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα στα χείλη και ζωντανό κόκκινο χρώμα με διάρκεια.



3. Η κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης χαρίζει άμεση άνεση σε ξηρές, σκασμένες, κοκκινισμένες επιδερμίδες αλλά και σε δέρματα που χρειάζονται έντονη ενυδάτωση, θρέψη και προστασία από εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες όπως το κρύο, ο ήλιος, ο αέρας αλλά και ο κλιματισμός.

4. Το καινοτόμο μολύβι φρυδιών του Diego Dalla Palma έχει την ακρίβεια και την πρακτικότητα του «μολυβιού» που γεμίζει, χτίζει και καθορίζει τα φρύδια κρατώντας τα στη θέση τους. 

5. Η My ToyBoy Mascara του Diego Dalla Palma ανατρέπει την ιδέα της μάσκαρα όπως την ξέραμε μέχρι τώρα. Με 4D δράση που καλύπτει ακόμη και τη πιο λεπτή βλεφαρίδα χαρίζει εξαιρετικό όγκο και μάκρος που διαρκεί 24 ώρες. Χάρη στην φόρμουλα της, προωθεί τη φυσική αύξηση των βλεφαρίδων σε μόλις 30 ημέρες ενώ μειώνει την απώλεια τους. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση