ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Βροχές και χιόνια στο Τρόοδος το Σαββατοκύριακο

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

newsroom must

Το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Σάββατο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα νότια και τα ανατολικά παράλια, ενώ στα δυτικά και τα βόρεια, λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές.

Τη Δευτέρα, ο καιρός προοδευτικά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος, ενώ από το απόγευμα και μετά αναμένονται τοπικές βροχές και αργότερα και μεμονωμένη καταιγίδα, στο δυτικό μισό του νησιού. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Δευτέρα, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τρίτη αναμένεται μικρή πτώση. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου ήταν 45 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS