ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Brooke Shields: Αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα βιασμού στα 22 της

«Πώς τόλμησες; Είμαι καλύτερη από αυτό. Είμαι καλύτερη από σένα», είπε η ηθοποιός στον βιαστή της

Ριάνα Στυλιανού

Στο νέο της ντοκιμαντέρ Pretty Baby: Brooke Shields, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Sundance Film Festival την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, η ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε βιασμό που υπέστη όταν ήταν μόλις 22 χρονών.

Για αυτό το συνταρακτικό γεγονός που τη στιγμάτισε λίγο μετά τα 20, μίλησε για πρώτη φορά η ηθοποιός, επισημαίνοντας πως της άλλαξε τη ζωή.

H Brooke Shields εξήγησε λεπτομερώς τις συνθήκες της επίθεσης, αποκαλύπτοντας πώς συναντήθηκε μαζί του για να συζητήσουν μια επαγγελματική πρόταση λίγο μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο του Prinston το 1987. «Είναι η πρώτη φορά που μιλάω για αυτό που συνέβη», λέει χαρακτηριστικά η Brooke στο ντοκιμαντέρ της.

Η εν λόγω επίθεση συνέβη λίγο μετά το δείπνο που είχε η Shields με τον συγκεκριμένο άντρα και αφού ανέβηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του για να καλέσει ταξί, σύμφωνα με τη Washington Post.

Ενώ η ηθοποιός βρισκόταν στο δωμάτιο, ο άντρας εξαφανίστηκε στο μπάνιο, βγήκε μετά γυμνός και της επιτέθηκε. «Δεν αγωνίστηκα τόσο πολύ. Απλώς πάγωσα εντελώς», λέει χαρακτηριστικά η Brooke στο ντοκιμαντέρ. «Νόμιζα ότι το ένα ''όχι'' θα ήταν αρκετό», πρόσθεσε.
Κατά τη διάρκεια του βιασμού, η 57χρονη ηθοποιός είπε πως «αποστασιοποιήθηκε» από το σώμα της. Χρησιμοποίησε δηλαδή έναν μηχανισμό που είχε μάθε όταν έκανε σκηνές με γυμνό στους ρόλους της στα 1980s, στο Blue Lagoon και το 1981 στο Endless Love. «Το επόμενο πράγμα που ξέρω, η πόρτα είναι ανοιχτή κι εκείνος λέει ''θα σε βλέπω εδώ γύρω''. Εγώ απλώς είπα ''Ναι'', και έφυγα, πήγα κάτω στο ασανσέρ και πήρα ταξί. Έκλαιγα σε όλη τη διαδρομή μέχρι να πάω στο διαμέρισμα της φίλης μου», παραδέχθηκε στο ντοκιμαντέρ η ηθοποιός.

Από τα λίγα άτομα στα οποία εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό η Shield, ήταν σε έναν στενό της φίλο, ειδικό σε θέματα ασφαλείας, Gavin de Becker, κι εκείνος της είπε αμέσως: «Αυτό είναι βιασμός».

Η star παραδέχθηκε ότι δεν αντιμετώπισε ποτέ τον βιαστή της δημόσια, όμως του έγραψε ένα γράμμα.
«Του είπα ''η τεράστια εμπιστοσύνη που σου είχα χάθηκε. Πώς τόλμησες; Είμαι καλύτερη από αυτό. Είμαι καλύτερη από σένα''», εξήγησε η Brook Shields στην Today.

«Έτσι αντιμετώπισα τα πράγματα. Ήθελα να σβήσω το όλο θέμα από το μυαλό και το σώμα μου και απλώς να συνεχίσω στο μονοπάτι που ακολουθούσα. Το σύστημα δεν είχε έρθει ποτέ να με βοηθήσει. Οπότε, έπρεπε να γίνω πιο δυνατή μόνη μου», πρόσθεσε. Και ολοκλήρωσε: «Είναι η πρώτη φορά που στα 57 μου κατέχω πλήρως την ταυτότητά μου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση