ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Βιασμός στην Θεσσαλονίκη: Αποκλείστηκε η υπόθεση ως ομαδικός βιασμός

Ποια η ψυχολογική κατάσταση της Γεωργίας Μπίκα μετά τις τελευταίες εξελίξεις της υποθέσεως;

Ζωή Τουτουντζίδου

Νέες εξελίξεις έχουν σημειωθεί σχετικά με την υπόθεση βιασμού στην Θεσσαλονίκη με θύμα την νεαρή Γεωργία Μπίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες που ανακοίνωσε ο δικηγόρος της Γεωργίας το δικαστήριο απέκλεισε την καταγγελία για ομαδικό βιασμό με την υπόθεση να έχει ήδη δοθεί στα χέρια του εισαγγελέα ως ατομικού βιασμού, δηλαδή με έναν κατηγορούμενο.

Με τον κ. Θανάσης Ζιώγας να αναφέρει συγκεκριμένα στην εκπομπή «Super Κατερίνα», περιγράφοντας παράλληλα και την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται τώρα η 24χρονη Γεωργία.

«Δεν αποδείχθηκε ομαδικός βιασμός στην ανάκριση. Η ανάκριση κλείνει και η υπόθεση πάει στον εισαγγελέα προκειμένου να αποφασιστεί η ποινή που θα επιβληθεί. Αυτό που προβλέπει ο νόμος είναι ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών θα αποφασίσει αν ο φάκελος θα πάει στο ακροατήριο ή θα μπει στο αρχείο. Τα αιτήματα για εξέταση τρίχας και περαιτέρω διερεύνησης του DNA απερρίφθησαν από την ανάκριση.

Κατά την άποψή μας η υπόθεση θα πάει στο ακροατήριο όχι ως ομαδικός βιασμός αλλά ως βιασμός ενός κατηγορουμένου. Η ψυχολογία της Γεωργίας αυτή τη στιγμή είναι αυτή που θα μπορούσε να έχει ο οποιοσδήποτε στη θέση της. Το πρόβλημά της συνεχίζεται, δεν επιλύεται. Θα επιλυθεί όταν βγει η οριστική απόφαση. Έχει υποστεί έναν ομαδικό βιασμό κατά την άποψή της. Η ψυχολογία δεν είναι η καλύτερη. Ισχυρίζεται ότι έχει υποστεί έναν ομαδικό βιασμό, αυτό αποδεικνύουν τα ευρήματα στο σώμα της. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS