ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Αρνητικές οι τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα

Τι υποστηρίζει η 24χρονη;

newsroom must

Στα χέρια της 5ης ανακρίτριας Θεσσαλονίκης βρέθηκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα, δείχνοντας ωστόσο αρνητικές όσον αφορά την χρήση ουσιών στο αίμα της. Με την νεαρή κοπέλα να δηλώνει τα εξής μέσω του τεχνικού σύμβουλού της, Δημήτρης Γαλεντέρης.

Ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων στο ειδησεογραφικό δελτίο του mega Ελλάδος πως θα ζητήσει αντιδείγμα για τη διενέργεια νέων εξετάσεων.
«Η ποσότητα αλκοόλ στα ούρα δεν αντικατοπτρίζει ούτε την κατανάλωση ούτε και τον μεταβολισμό σε τίποτα, είναι αναξιόπιστο νούμερο δεν το λαμβάνουμε υπόψιν μας. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από την ποσότητα αλκοόλ στα ούρα πόσα ποτά ήπιε και αν ήταν σε κατάσταση να δώσει συναίνεση ή όχι»

Λέγοντας στην συνέχεια «τα ούρα πάρθηκαν μετά από περίπου 18 ώρες. Τα νούμερα είναι πλασματικά, δεν μπορούμε να κάνουμε αναγωγή στην κατανάλωση του αλκοόλ. Για τις υπόλοιπες ουσίες, το χάπι του βιασμού, ξεκαθαρίζει μετά από 12 ώρες στα ούρα. Το δείγμα που πάρθηκε με καθυστέρηση μετά από 18 ώρες δεν μπορεί να μας δώσει αποτελέσματα για κάποια συγκεκριμένη ουσία».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση