ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Γεωργία Μπίκα: «Ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης»

Όσα αισθάνεται σήμερα η κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού

newsroom must

Η Γεωργία Μπίκα έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την καταγγελία της για την πράξη βιασμού σε σουίτα γνωστού της Θεσσαλονίκης την Παραμονή Πρωτοχρονιάς και αποκάλυψε πώς αισθάνεται σήμερα - μετά την τροπή των γεγονότων.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα λίγο μετά από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων τα οποία βγήκαν αρνητικά ξεκίνησε να δέχεται αμφισβήτηση και για τον λόγο αυτό, θέλησε να τοποθετηθεί μέσω Instagram και να αποκαλύψει πως αυτή την στιγμή, νιώθει να βιάζεται ξανά.

«Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και αγκαλιάς από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της.

Ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξ ίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο, με μια διαφορά, με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση γιατί όλοι εσείς είστε η δική μου μεγάλη οικογένεια. Αληθινή αγάπη και σεβασμός, αυτό είναι που θέλω να πετύχω, δικαίωση ψυχής και ηρεμία! Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε», έγραψε χαρακτηριστικά η Γεωργία Μπίκα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Georgia

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση