ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Βασιλιάς Κάρολος: Αποσύρεται προσωρινά από τα καθήκοντά του

Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ο Βασιλιάς Κάρολος θα αποσυρθεί προσωρινά από τα καθήκοντά του λόγω διάγνωσής του με καρκίνο. Παρόλο που θα παραμείνει αρχηγός του κράτους, αναμένεται να αφήσει προσωρινά τα βασιλικά του καθήκοντα.

Η διάγνωση του Βασιλιά Κάρολου έρχεται μετά από νοσηλεία και επέμβαση που έκανε για πρόβλημα με τον διογκωμένο προστάτη σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Αν και η μορφή του καρκίνου δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη από το Μπάκιγχαμ, αναμένονται επιπλέον ανακοινώσεις σχετικά με την υγεία και τη θεραπεία του βασιλιά.

Ο Βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος ήταν ο μακροβιότερος εν αναμονή διάδοχος του θρόνου στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι στην πρώτη γραμμή της διαδοχής, ακολουθούμενος από τον Πρίγκιπα William.

Σε περίπτωση που η υγεία του επιβαρυνθεί περαιτέρω από τον καρκίνο, αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία της διαδοχής του, με τον Πρίγκιπα William να είναι ο επόμενος μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι επόμενοι διάδοχοι στη σειρά είναι τα παιδιά του Πρίγκιπα της Ουαλίας, με τον Πρίγκιπα George να βρίσκεται στην πρώτη θέση από αυτούς, ακολουθούμενος από την Πριγκίπισσα Charlotte και τον Πρίγκιπα Louis. Ο Πρίγκιπας Harry, που έσπευσε στο Λονδίνο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του, βρίσκεται έκτος στη σειρά διαδοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS