ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Βασιλιάς Κάρολος: Δείτε το χρονοδιάγραμμα της υγείας του μέχρι τη διάγνωση με καρκίνο

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν για την υγεία του βασιλιά

Μαρία Σάββα

Η έκπληξη και η ανησυχία κυριάρχησαν στη Βρετανία μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο, μια είδηση που ήρθε να σοκάρει τη χώρα μετά από μόλις λίγες εβδομάδες από την αρχική είδηση για την εισαγωγή του στο νοσοκομείο για επέμβαση στο προστάτη. Οι ανακοινώσεις του παλατιού προκάλεσαν ανησυχία στο κοινό, καθώς η κατάσταση υγείας του βασιλιά παρέμενε αβέβαιη.

Ο βασιλιάς Κάρολος επιθυμούσε να ενημερώσει το κοινό σχετικά με την υγεία του, με στόχο την ευαισθητοποίηση και τον έλεγχο της υγείας τους. Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τον εξιτήριο από το νοσοκομείο δεν προκάλεσε υποψίες ότι κάτι δεν πήγε καλά, ωστόσο η ανακοίνωση που ακολούθησε χθες το βράδυ συγκλόνισε τη χώρα.

Σύμφωνα με το παλάτι του Μπάκιγχαμ, ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο και ξεκίνησε θεραπεία, χωρίς να παρέχονται περαιτέρω λεπτομέρειες για το είδος του καρκίνου. Το χρονοδιάγραμμα της υγείας του παρουσιάζει τις στάσεις αυτής της δύσκολης περιόδου, από την αρχική ανακοίνωση μέχρι την παρούσα κατάσταση.

Το χρονοδιάγραμμα της υγείας του βασιλιά Καρόλου:

17 Ιανουαρίου: Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοινώνουν ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα εισαχθεί στο νοσοκομείο για επέμβαση για διευρυμένο προστάτη την επόμενη εβδομάδα

26 Ιανουαρίου: Ο βασιλιάς Κάρολος λαμβάνει θεραπεία για διευρυμένο προστάτη, μετά την εισαγωγή του στην Clinic London το πρωί. Η βασίλισσα Καμίλα λέει για τον σύζυγό της «τα πηγαίνει καλά»

29 Ιανουαρίου: Ο βασιλιάς Κάρολος παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από τρεις μέρες. Το Παλάτι λέει ότι θα πρέπει να αναβάλει τις δημόσιες υποχρεώσεις του «για να έχει μια περίοδο ιδιωτικής ανάρρωσης»

31 Ιανουαρίου: Η βασίλισσα Καμίλα λέει ότι ο βασιλιάς Κάρολος «κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί» μετά την επέμβαση

4 Φεβρουαρίου: Ο βασιλιάς Κάρολος κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση συνοδεία της βασίλισσας Καμίλα στην εκκλησία στο Σάντρινγκχαμ, με τον Κάρολο να χαιρετά τους δημοσιογράφους

5 Φεβρουαρίου: Το Παλάτι ανακοινώνει ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με μια μορφή καρκίνου που ανακαλύφθηκε κατά την πρόσφατη επέμβασή του και ξεκίνησε «θεραπεία». Ωστόσο δεν υπήρξε καμία λεπτομέρεια για τη μορφή του καρκίνου.

Να σημειώσουμε επίσης πως ο βασιλιάς Κάρολος ενημέρωσε τα μέλη της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών του και των αδελφών του, για τη διάγνωσή του. Ειδικότερα, ο πρίγκιπας Harry αναμένεται να ταξιδέψει σύντομα από την Καλιφόρνια στο Λονδίνο για να στηρίξει τον πατέρα του σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει ανησυχία και αντίδραση σε όλη τη χώρα, ενώ οι επόμενες ημέρες αναμένεται να φέρουν περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με την υγεία και τη θεραπεία του βασιλιά Καρόλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS