ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία

Ο καιρός μέχρι την Παρασκευή.

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Κυρίως αίθριος θα είναι ο καιρός την Τρίτη 04/07, ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, στα ορεινά ενδέχεται να παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φθάσει μέχρι τους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, ενώ παροδικά οι άνεμοι στα νοτιοδυτικά, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, θα πνέουν ισχυροί, 5 μποφόρ.

Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις βραδινές ώρες στα παράλια, ενδέχεται να παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, στα ορεινά ενδέχεται να παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Παροδικά ωστόσο στα νοτιοδυτικά, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ το απόγευμα, στα βόρεια, στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά, παροδικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα βόρεια, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, στους 31 στα νοτιοδυτικά και στα δυτικά παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, αλλά και αργότερα και στα ανατολικά παράλια, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες, κυρίως σε νοτιοανατολικές και ανατολικές περιοχές του νησιού, ενδέχεται να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, ενώ σύντομα θα στραφούν σε κυρίως βορειοδυτικούς και τοπικά μεταβλητούς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ στα βόρεια, στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά, παροδικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις βραδινές ώρες στα παράλια, ενδέχεται να παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται, πιθανόν να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά.

Η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει έτσι, κοντά στις κλιματολογικές μέσες τιμές για την εποχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
καιρός  |  σήμερα  |  κύπρος  |  weather  |  cyprus  |  news  |  νέα  |  καιρός σήμερα  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS