ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το φεστιβάλ στην καρδιά της πρωτεύουσας που δεν πρέπει να χάσετε

Δίνουμε ραντεβού στις 4 Ιουλίου, στον υπαίθριο χώρο της Παλιάς Ηλεκτρικής για το πιο epic street fest της Λευκωσίας.

Ριάνα Στυλιανού

Για ακόμα μια συνεχόμενη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί ένα από τα πιο επιτυχημένα φεστιβάλ στην πρωτεύουσα του νησιού μας, που όπως κάθε φορά έτσι και φέτος, θα προσελκύσει μικρούς και μεγάλους για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη μουσική, δροσιστικά κοκτέιλ και λαχταριστά street food εδέσματα.

 

 

 

 

Πρόκειται για το EPIC Street Fest, που θα κάνει μια απλή καθημερινή ημέρα… επική! Με τους πιο γνωστούς DJs του νησιού να δίνουν ρυθμό στην ατμόσφαιρα με τις πιο μεγάλες και χορευτικές επιτυχίες, την καλοκαιρινή διάθεση να ανεβαίνει ολοένα και πιο ραγδαία, αυτή η νύχτα είναι πολλά υποσχόμενη, για όλους εκείνους που ξέρουν να διασκεδάζουν.

Πέρσι το φεστιβάλ έδωσε νέα πνοή στην Παλιά Λευκωσία, ενώ οι ρυθμοί του Deejay Radio απογείωσαν τη διάθεση και χάρισαν σε όσους βρέθηκαν εκεί απίστευτα όμορφες και καλοκαιρινές στιγμές.

Συμμετέχουν τα καλύτερα Street food
-SERIAL GRILLER, BAR & GRILL
-EVANGELOS KOUNENIS PERSONAL CHEF
-HUNGRY DEAL –
-THE POT BELLY –
-QUATTRINO AUTENTICO ITALIANO
- CHARITY WINGS
-POR FAVOR
-CREPALAND
- PAPAFILIPOU ICE CREAM

Tα Καλύτερα Cocktail Bars και Beer Stations
-THE OLD SOULS
-BARONYMOUS
-THE OLD POWERHOUSE CHILL BAR
-Volvèr
-CARLSBERG
-LEON

Στον υπαίθριο χώρο της Παλιάς Ηλεκτρικής λοιπόν, δίνουμε ραντεβού στις 4 Ιουλίου, για το πιο epic street fest της Λευκωσίας. Το Epic Street Fest στηρίζει η Ελληνική Τράπεζα και είναι κάτω από την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας.

Η εικόνα που αντικρύσαμε κατά την παραμονή μας στο event το περασμένο έτοσ, ήταν σίγουρα κάτι που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό, αφού τα vibes ΄ήταν απίστευτα και κοιτάζοντας γύρω μας ήταν εμφανές πως ο κόσμος ξέχασε για λίγο τα άγχη και τις σκοτούρες της καθημερινότητάς του και απόλαυσε την στιγμή.

Επίσης αξίζει να αναφερθούμε στο ότι το Epic Street Fest έχει για ακόμη μία χρόνια φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις των περιπτέρων φαγητού και ποτού αλλά και όλα τα έσοδα από το Charity Wings Station θα δοθούν στο πολυδύναμο κέντρο του Δήμου Λευκωσίας.

 

Διοργανωτές Epic και SppMedia

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS