ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

Τεύκρος Νεοκλέους:«Έχω αδελφική σχέση με τον Λούη»

Παύλος Χατζηλοΐζου

Διαθέτει ταλέντο, χιούμορ και άποψη. Ο Τεύκρος Νεοκλέους, ο οποίος εμφανίζεται στο «Λούης night show» (Παρασκευή 21.15, Alpha), μάς μιλάει για τη συμμετοχή του στην εκπομπή και για τη σχέση τηλεόρασης-μουσικής.

Τηλεοπτικά, σε βλέπουμε στο «Λούης night show» του Alpha. Πώς αισθάνεσαι για τη συμμετοχή σου στην εκπομπή;
Το «Λούης Night Show» είναι μια εκπομπή στην οποία συμμετείχα από την αρχή, μαζί με τον Λούη και με όλη την ομάδα που είχαμε έρθει τότε από το «Show και Αβλαβές» στο Σίγμα. Δεν νιώθω πως είναι μια εκπομπή στην οποία απλώς συμμετέχω. Είναι δικό μας παιδί. Αγαπώ πάρα πολύ την εκπομπή και την τηλεοπτική μου οικογένεια και νιώθω ιδιαίτερα ευγνώμων που είμαι κι εγώ μέλος της.

Θα είσαι και του χρόνου στην εκπομπή;
Εξ όσων γνωρίζω, ναι (γέλια)!

Τι καινούργιο θα δούμε στο «Λούης night show» τη νέα σεζόν;
Αυτό είναι κάτι το οποίο ακόμα δεν γνωρίζω. Κάποιος, όμως, που μάς παρακολουθεί από την πρώτη σεζόν, ξέρει ότι κάθε χρόνο προσπαθούμε να προσφέρουμε στο κοινό μας μια ανανεωμένη εμπειρία, θέτοντας τον πήχη πάντα ψηλότερα.

Η εκπομπή είναι no1 αυτή τη στιγμή. Τι είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει;
Προφανώς ο Λούης είναι ο κύριος λόγος επιτυχίας, όμως εκτός από αυτό, η παραγωγή της εκπομπής έχει πλέον φτάσει σε πολύ ψηλό επίπεδο. Η χημεία σάτιρας, μουσικής και παραγωγής θα έλεγα ότι κάνει τη διαφορά.

Η πρωτιά της εκπομπής σάς προκαλεί άγχος για τα επόμενα βήματα που θα κάνετε ως ομάδα;
Όχι, δεν θα έλεγα ότι μάς προκαλεί άγχος. Αντιθέτως, αυτό μάς γεμίζει με δημιουργικότητα και θετική ενέργεια για να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας.

Πώς είναι η σχέση σου με τον Λούη Πατσαλίδη;
Με μια λέξη… αδελφική. Αυτό που ίσως δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι με τον Λούη διατηρούμε φιλική και επαγγελματική σχέση, αρκετά χρόνια πριν από την εκπομπή. Η αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον είναι απεριόριστη. Ελπίζω αυτό να φαίνεται στο bullying που δέχομαι ανελλιπώς σε κάθε εκπομπή και σε κάθε παράσταση!

Πώς κρίνεις το επίπεδο των παραγωγών στην τηλεόραση;
Αν εξαιρέσεις ελάχιστες κυπριακές παραγωγές, θα έλεγα όχι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Βεβαίως και παίζει ρόλο το μειωμένο μπάτζετ σε σχέση με παραγωγές του εξωτερικού, όμως είναι και θέμα νοοτροπίας. Τρανταχτό παράδειγμα η δική μας εκπομπή. Πώς ξεκινήσαμε και πού φτάσαμε, με μοναδικό γνώμονα την ποιότητα παραγωγής της εκπομπής.

Παρακολουθείς τηλεόραση; Ποια προγράμματα επιλέγεις;
Στην τηλεόραση, παρακολουθώ περισσότερο πλέον κινούμενα σχέδια… αντιλαμβάνεσαι τον λόγο! Για την προσωπική μου ψυχαγωγία, προτιμώ να βλέπω συγκεκριμένες σειρές αργά τη νύχτα, ώστε να αποφορτίζομαι από το άγχος και την πίεση της ημέρας.

Θα ήθελες να παρουσιάσεις μουσική εκπομπή στην τηλεόραση κάποια στιγμή;
Η αλήθεια είναι πως δεν το σκέφτηκα ποτέ, όμως χλωμό το βλέπω. Αγαπώ να παίζω μουσική. Το να παρουσιάσω εκπομπή, η οποία μάλιστα να έπρεπε να προβάλλει μουσική την οποία θα μού επέβαλλαν, δεν είναι κάτι το οποίο θα μού άρεσε να κάνω. Θα έλεγα ότι θα μού άρεσε να κάνω ραδιοφωνική εκπομπή κάποια στιγμή, παίζοντας μουσική δικής μου επιλογής και όχι τα playlists που αναγκάζονται να παίζουν οι περισσότεροι ραδιοφωνικοί σταθμοί.

Παρακολουθείς τα μουσικά ριάλιτι; Πιστεύεις ότι αναδεικνύουν νέα ταλέντα;
Όχι ιδιαίτερα. Άμα τύχει μπορεί να δω. Πιστεύω ακράδαντα ότι στόχος αυτών των εκπομπών δεν είναι να προβάλουν τα νέα ταλέντα, αλλά υπάρχουν άλλα συμφέροντα από πίσω. Παρόλα αυτά, μπορεί ένα νέο παιδί, αν το εκμεταλλευτεί σωστά, να πάρει κάποια δημοσιότητα και να προβάλει σε μεταγενέστερο στάδιο τη δική του δουλειά.

Τα νούμερα τηλεθέασης είναι ένας παράγοντας που λαμβάνεις υπόψιν; Τα θεωρείς εργαλείο για τη δουλειά σου ή δεν σε αφορούν;
Κοίταξε, τα νούμερα τηλεθέασης αντικατοπτρίζουν ώς ένα βαθμό τις προτιμήσεις του κοινού, άρα σίγουρα τα λαμβάνω υπόψιν, χωρίς όμως να παίζουν καταλυτικό ρόλο στη δουλειά μου.

Εκτός από την τηλεόραση, με τι άλλο ασχολείσαι αυτήν την περίοδο;
Είμαι καλλιτεχνικός διευθυντής στα Thanos Hotels στην Πάφο (Anassa, Almyra, Annabelle) εδώ και 3 χρόνια. Επίσης έχω τις παραστάσεις stand-up comedy μαζί με τον Λούη, που παρουσιάζουμε σε όλη την Κύπρο. Περαιτέρω, έχω αρκετές live εμφανίσεις μαζί με την μπάντα της εκπομπής και 1-2 άλλες μπάντες μου, τόσο στα ξενοδοχεία στην Πάφο, όσο και σε μουσικές σκηνές σε όλη την Κύπρο.

Note
Ο Τεύκρος Νεοκλέους γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1979. Σπούδασε Επιστήμες Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, αλλά μετά από 7 χρόνια διδασκαλίας, παραιτήθηκε από το δημόσιο. Κυκλοφόρησε δύο προσωπικούς δίσκους («Αμαρτάνω», 2007 και «Φωτιά», 2011) και ένα single («Έλα σε μένα», 2018). Έγραψε τη μουσική τίτλων για τις εκπομπές «Show και Αβλαβές» και «Λούης Night Show».

ΠΗΓΗ: ΤΗΛΕΩΡΕΣ

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση