ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρο σατέν midi φόρεμα και flat πέδιλα
 

Νικόλας Ιωαννίδης – Νατάσα Κακούτση – Στάλω Πατσιά: «Σκοπός μας είναι η ψυχαγωγία»

Του Ανδρέα Μαλάη

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Πώς έδεσε το γλυκό;

Ν.: Βασικά, στον καθένα προέκυψε με πολύ διαφορετικό τρόπο αυτή η εκπομπή. Προφανώς, ο κύριος Χουλιάρας κάτι είδε σε εμάς και είπε να το δοκιμάσει. Εγώ προσωπικά γνωρίζομαι και με τις δυο συμπαρουσιάστριές μου από πολύ παλιά. Με τη Στάλω συνεργαστήκαμε στο τηλεπαιχνίδι «Your Song»
στο Mega όπου είχα την επιμέλεια styling των παικτών. Και με τη Νατάσα η γνωριμία μας πάει
πολλά χρόνια πίσω και λόγω δουλειάς αλλά και κοινών φίλων.

Σ.: Ακριβώς, ήταν μια ευχάριστη συγκυρία. Θέλω να σάς πω ότι χάρηκα τόσο πολύ που θα είμαι με αυτά τα παιδιά. Γνωριζόμαστε από πολύ παλιά και με τους δύο και είναι εξαιρετικοί και οι δύο τους! Χαρηκα επίσης γι’ αυτή την τεράστια ευκαιρία που μού δόθηκε και θέλω να πω ακόμη μια φορά «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που με σκέφτηκαν και με ενέταξαν σε αυτή την εκπομπή.

Τι θα δούμε στη συγκεκριμένη εκπομπή;

Ν.: Αυτό που θα δείτε από την εκπομπή μας είναι καθαρά κυπριακό προϊόν. Από τη θεματολογία μας, τα παιχνίδια μας αλλά και τους καλεσμένους μας. Είναι μια εκπομπή με χιούμορ, ανάλαφρη, με απώτερο σκοπό να κάνουμε τον κόσμο να γελάσει, να χορέψει αλλά και να μάς δει να τσαλακωνόμαστε. Εμένα ειδικά (γέλια).

Νατ.: Πράγματι θα γελάσετε, αφού ο σκοπός μας είναι απλά και μόνον η ψυχαγωγία. «Τρεις Λαλούν» και θέλουμε να σάς κάνουμε να «λαλήσετε» μαζί μας. Να γελάσετε, να τραγουδήσετε…

Η πρόθεση είναι η εκπομπή να κρατήσει για όλο το καλοκαίρι;

Ν.: Ναι, η πρόθεση της διεύθυνσης του καναλιού είναι να κρατήσει για όλο το καλοκαίρι.

Σάς αγχώνει το γεγονός ότι η εκπομπή έκανε πρεμιέρα προς το τέλος της σεζόν;

Ν.: Εμένα προσωπικά δεν με άγχωσε καθόλου ότι η εκπομπή μας ξεκίνησε τέλος της σεζόν για τον λόγο ότι δεν σταματά ο κόσμος να βλέπει τηλεόραση το καλοκαίρι. Απλώς σίγουρα αλλάζουν οι ώρες που βλέπει κάποιος τηλεόραση. Γι’ αυτό άλλωστε είναι και καλοκαιρινό το σκηνικό. Γιατί μιλάμε για μια καθαρά καλοκαιρινή εκπομπή.

Νατ.: Αλήθεια, δεν μάς αγχώνει. Έχουμε δει κι άλλες εκπομπές να μην ξεκινούν στην αρχή της σεζόν και να διανύουν μια εξαιρετική πορεία.

Σ.: Εγώ οφείλω να πω πως δεν γνωρίζω τόσο καλά την τηλεόραση για να απαντήσω με σιγουριά αν η περίοδος αυτή είναι δύσκολη. Αλλά σίγουρα έρχεται καλοκαιράκι και εμείς πρέπει να πείσουμε τον τηλεθεατή να μείνει στο σπίτι και να μάς δει!

Πόσο εύκολο είναι όταν τρία άτομα βρίσκονται στο τιμόνι μιας εκπομπής; Είναι εύκολη η
συνεργασία μεταξύ σας;

Ν.: Μέχρι στιγμής η συνεργασία μας γίνεται με ομαδικότητα, κάτι που για μένα είναι πολύ σημαντικό. Ο καθένας έχει το δικό του κομμάτι τον δικό του ρόλο, αν θέλεις, και αυτό είναι πολύ σημαντικό στην ομαλή διεκπεραίωση της εκπομπής. Είναι αρκετά εύκολη η συνεργασία μας, η αλήθεια είναι. Το γεγονός ότι γνωριζόμαστε από παλιά και ο ένας ξέρει τα… χούγια του άλλου ίσως να βοηθά την όλη κατάσταση.

Σ.: Είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες, που και αυτό βοηθάει, γιατί θα συμπληρώνει ο
ένας τον άλλο. Σίγουρα θέλουμε χρόνο για να δέσουμε ακόμη περισσότερο, κάτι που πιστεύω ότι θα γίνει σίγουρα και το αποτέλεσμα θα το δείτε στις οθόνες σας!

Νικόλα, δεύτερο τηλεοπτικό πρότζεκτ για φέτος! Είσαι ευχαριστημένος με την πορεία του «Sucess Story»;

Δεν θα μπορούσα να μην ήμουνα ευχαριστημένος με το «Success Story». Νιώθω πολύ ευλογημένος για την εξέλιξη που είχε φέτος η συγκεκριμένη εκπομπή όχι μόνο για τα νούμερα αλλά για την ποιότητα της θεματολογίας και το πώς την στήριξε το κανάλι. Είναι μια πολύ συγκεκριμένη εκπομπή με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία και δεν είναι για όλους. Αλλά και πάλι ο κόσμος την αγκάλιασε και την στήριξε και τούς ευχαριστώ.

Αισθάνεσαι δικαιωμένος κατά κάποιο τρόπο που κατάφερες σταδιακά να αναλαμβάνεις δικά σου τηλεοπτικά πρότζεκτ;

Η αλήθεια είναι πως ναι, νιώθω πολύ δικαιωμένος για το τι κατάφερα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση. Νιώθω περήφανος με τον εαυτό μου γιατί δεν με είχα φανταστεί ποτέ να βρίσκομαι μπροστά από τις κάμερες. Πάντα ήμουνα από πίσω και έκανα το στυλιστικό κομμάτι. Νιώθω δικαιωμένος γιατί μέσα από τα λάθη μου έμαθα, δούλεψα σκληρά και σήμερα είμαι εδώ που είμαι και ευχαριστώ για τις ευκαιρίες που μού δίνονται.

Τα νούμερα τηλεθέασης είναι κάτι που σε απασχολεί; Πώς τα χρησιμοποιείς στη δουλειά σου;

Να σού πω την αλήθεια, αν βρεθεί κάποιος να σού πει ότι δεν τον απασχολούν τα νούμερα, δεν το εννοεί. Φυσικά και με απασχολούν γιατί με αυτά ξέρουμε πού βαδίζουμε, πού βρισκόμαστε. Τι αρέσει και τι όχι. Άλλωστε, όλες οι δουλειές εξαρτώνται από τα νούμερα. Ένας φθαρτέμπορας, μια υπεραγορά, ένα κομμωτήριο, όλοι εξαρτόμαστε από τους αριθμούς. Δεν αφήνω, όμως, να με επηρεάζουν αρνητικά.

Τι γεύση σού άφησε ο χώρος της τηλεόρασης μέχρι τώρα; Βίωσες τον ανταγωνισμό;

Όπως όλες οι δουλειές, μού άφησαν διάφορες γεύσεις. Και θετικές και αρνητικές. Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και ξέρω ότι έρχεται η ημερομηνία λήξης, οπότε προσπαθώ να το απολαύσω όσο πιο πολύ γίνεται. Ανταγωνισμός; Υπάρχει, δηλαδή, κάποιο επάγγελμα στο οποίο δεν τον συναντάμε; Φυσικά τον ένιωσα και μάλιστα πολύ έντονα. Αλλά όλα είναι στο παιχνίδι και προσπαθώ πάντα με θετική σκέψη και ενέργεια να τα αντιμετωπίσω.

Στάλω, σε σένα τώρα! Από το «Τhe voice» στο «3 λαλούν»! Φανταζόσουν ποτέ αυτή την εξέλιξη;

Όχι, ποτέ, αν και θέλω να σού πω ότι το τραγούδι με την παρουσίαση έχουν έναν κοινό παρονομαστή που δεν είναι άλλος από τον κόσμο! Εύχομαι ο κόσμος να με αγκαλιάσει και σε αυτό μου το εγχείρημα…

Κάνοντας έναν απολογισμό της συμμετοχής σου στο παιχνίδι, τι κρατάς από την εμπειρία αυτή; Ήταν όντως κάτι που σού άνοιξε πόρτες;

Εμένα προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ το παιχνίδι, από εκεί και πέρα σίγουρα δούλεψα πολύ σκληρά και είχα και την τύχη να γνωρίσω και ανθρώπους που με βοήθησαν να εξελιχθώ! Σίγουρα κρατάω τα πάντα από αυτήν την υπέροχη εμπειρία. Γιατί μού έδωσε τόσα πολλά μα το πιο σημαντικό είναι ότι μέσα από το παιχνίδι έκανα και φίλους που πιστεύω ότι θα κρατήσω για μια ζωή.

Θα παρότρυνες κάποιο συνάδελφό σου να το δοκιμάσει;

Εννοείται ότι είναι μια εξαιρετική εμπειρία, απλώς θέλω να είμαι ειλικρινής, δεν σημαίνει ότι μπαίνοντας σε ένα μουσικό παιχνίδι θα σού ανοίξουν πόρτες και θα έχεις… στρωμένο χαλί. Όχι, χρειάζεται διπλή δουλειά αργότερα για νααποδείξεις αν αξίζεις και μην ξεχνάμε ότι η δισκογραφία πλέον είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Nατάσα, πέρα από το «3 λαλούν» σε βλέπουμε και στο «Όλα καλά»! Πώς προέκυψε εκεί η συμμετοχή σου;

Ήταν μια πρόταση που ήρθε και αποδέχτηκα με χαρά. Ένα εγχείρημα που μού δίνει καθημερινά μεγάλη ικανοποίηση, αφού καταπιάνομαι με κάτι που με ευχαριστεί πάρα πολύ.

Είσαι από τους ανθρώπους που παρακολουθούν τηλεόραση; Πώς βλέπεις το επίπεδό της στην Κύπρο;

Φυσικά και βλέπω κυπριακή τηλεόραση και υπάρχουν προγράμματα, τα οποία παρακολουθώ ανελλιπώς. Η άποψή μου είναι πως το επίπεδο της κυπριακής τηλεόρασης ανταποκρίνεται στα «θέλω» του Κύπριου τηλεθεατή.

Πώς είναι η συνεργασία σου με την Κωνσταντίνα;

Η συνεργασία μου με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου είναι υπέροχη. Στο «Όλα Καλά» ενσωματώθηκα σε μια παρέα όπου κυριαρχεί ένα φοβερά ευχάριστο κλίμα. Περνάμε καλά και αυτό φαίνεται άλλωστε…

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που δεν υπάρχει σήμερα στην κυπριακή τηλεόραση και θα ήθελες να δεις;
Ναι, θα ήθελα να δω ένα πρόγραμμα με συνεντεύξεις επωνύμων, οι οποίες όμως θα συνδυάζουν τη δράση με την ψυχαγωγία. Κάτι που θα κρατά κομμένη την ανάσα του τηλεθεατή.

NOTE
Ο Νικόλας Ιωαννίδης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1979, εργάζεται πολλά χρόνια στον χώρο της μόδας και θεωρείται καταξιωμένος στυλίστας. Έζησε για μια διετία στην Αθήνα, όπου εργαζόταν στον χώρο της μόδας, κάτι που τού χάρισε σημαντικές εμπειρίες που τον βοήθησαν στην καριέρα του. Όσο ελεύθερο χρόνο έχει, τον χαρίζει στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η Νατάσα Κακούτση έχει σπουδάσει Ελληνική Φιλολογία στην Αθήνα και συνέχισε με σπουδές στη δημοσιογραφία. Παράλληλα με τις σπουδές της, εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε έντυπα και ραδιοφωνική παραγωγός, ενώ υπήρξε αρχισυντάκτρια lifestyle περιοδικού.

Η Στάλω Πατσιά έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «The voice», ενώ έχει σπουδάσει
Σύγχρονο Τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Πλέον ανήκει στο δυναμικό της Heaven Music, ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Πόσο μού λείπεις».

ΠΗΓΗ: ΤΗΛΕΩΡΕΣ

 

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση