ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Μποφίλιου: «Δεν έχω θελήσει πράγματα, αφήνομαι στη ζωή»

Wiz Guide

Του Μιχάλη Μιχαηλίδη

Βγαίνει στην άλλη άκρη της γραμμής με την ευγένεια που πάντα τη χαρακτηρίζει και μου ζητά να της δώσω άλλα δέκα λεπτά από το προκαθορισμένο ραντεβού μας. Για να τελειώσει την πρόβα της.

Τελειώνοντας τη συνέντευξη και συνειδητοποιώντας πόσο ενθουσιώδης είναι μιλώντας για την καθημερινότητά της που γέμισε ξανά (με την Τέχνη της), έπειτα από μια δύσκολη περίοδο, αντιλαμβάνομαι πόσο σημαντικό και πόσο μη δεδομένο είναι τελικά ένα δεκάλεπτο καλλιτεχνικής έκφρασης για έναν άνθρωπο που ζει και αναπνέει μέσω της μουσικής ή μέσω οποιασδήποτε άλλης μορφής τέχνης.

«Όσο κι αν ακούγεται περίεργο και υπερβολικό, το να ξυπνάς το πρωί και να μη μπορείς να δεις ποιο θα είναι το μέλλον, είναι κάτι πολύ δύσκολο. Και αυτό είναι κάτι που το ζούμε εδώ και πολλά χρόνια, ενώ μέσα στην πανδημία κορυφώθηκε. Στην πανδημία νοιώθαμε πως δεν υπήρχε διαφυγή. Οπότε, βγαίνοντας περιοδεία ξανά, νοιώθεις και πάλι ότι έχεις μία ευκαιρία», μου λέει μεταξύ άλλων.

Με αυτή της τη δήλωση, η Νατάσα Μποφίλιου ουσιαστικά επιβεβαιώνει πως το επερχόμενο live στο νησί, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20χρονα του RED, αυτή η «ευκαιρία» που έχει να βρεθεί και πάλι με το κυπριακό κοινό -το οποίο όπως η ίδια λέει της προσφέρει ασφάλεια-, θα χαρακτηρίζεται και πάλι από μια «έκρηξη».

Πώς είναι το αίσθημα να ταξιδεύεις ξανά για να τραγουδήσεις;
Αυτό που μου έχει λείψει είναι να ξαναθυμηθούμε και να ξανααισθανθούμε ότι υπάρχει μέλλον για εμάς. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο και υπερβολικό, το να ξυπνάς το πρωί και να μη μπορείς να δεις ποιο θα είναι το μέλλον, είναι κάτι πολύ δύσκολο. Και αυτό είναι κάτι που το ζούμε εδώ και πολλά χρόνια, ενώ μέσα στην πανδημία κορυφώθηκε. Απλώς στην πανδημία δεν υπήρχε διαφυγή. Ήσουνα εγκλωβισμένος μέσα σε αυτό, δεν ήξερες τι θα σου ξημερώσει αύριο, εμείς οι καλλιτέχνες φτάσαμε σε σημείο να αναρωτιόμαστε γιατί επιλέξαμε αυτό το επάγγελμα και λέγαμε «δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο στη ζωή μας;». Πολύ περίεργη κατάσταση. Οπότε, βγαίνοντας περιοδεία ξανά, νοιώθεις και πάλι ότι έχεις μία ευκαιρία.

Διαβάστε την συνέχεια στο Wiz-Guide, εδώ

 

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση