ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Μαρία Κορτζιά: Ο ρόλος του αυστηρού γονέα & τα αρνητικά σχόλια στα social media

Όσα αποκάλυψε στο must η Μαρία Κορτζιά

newsroom must

Η Μαρία Κορζτιά διανύει μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της, αφού έχει στην αγκαλιά της όχι μόνο τον άντρα της ζωής της, Πιέρο Σωτηρίου, αλλά και τους δύο καρπούς του έρωτά τους, τον νεογέννητο Γιώργο και τον περίπου δύο ετών Σοφοκλή. Λίγο πριν μετακομίσει στην Ιαπωνία μαζί με τον σύζυγό της, η Μαρία Κορτζιά φωτογραφήθηκε για το cover του must Αυγούστου - Σεπτεμβρίου και μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Η ίδια, κληθείσα να αποκαλύψει ποιος έχει τον αυστηρό ρόλο του γονέα στο σπίτι, είπε: "Ο Πιέρος είναι πιο αυστηρός από εμένα. Όπως και να έχει χρειάζεται και κάποιος στο σπίτι που να βάζει κάποια όρια".

Στην συνέχεια και μεταξύ άλλων, σε ερώτηση σχετικά με το αν δέχεται αρνητικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα και πώς τα διαχειρίζεται, η Μαρία τόνισε: "Μου έχει τύχει αρκετές φορές. Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του γνώμη και αυτό είναι αποδεκτό, εάν φυσικά γίνει με τον σωστό τρόπο και όχι με σκοπό να σε στενοχωρήσει".

Έχοντας δεχτεί την ερώτηση "Στις μέρες μας, παρατηρείται έντονα και το φαινόμενο της «ανθρωποφαγίας» μέσα από τα social media. Εσύ, αν σου τύχει κάτι τέτοιο απαντάς ή επιλέγεις να μπλοκάρεις;", η Μαρία Κορτζιά σημείωσε: "Συνήθως επιλέγω να μην απαντήσω. Όμως, αν το συγκεκριμένο σχόλιο με προσβάλει και νιώσω την ανάγκη να μιλήσω ή να ζητήσω τον λόγο θα το κάνω. Έτυχε και αυτό και στο τέλος μου είχαν απολογηθεί, μιας και μέσω της συζήτησής μας τελικά κατάλαβαν πως κάτι τέτοιο το οποίο ειπώθηκε δεν άρμοζε σε εμένα".

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη της Μαρία Κορτζιά στο must Αυγούστου - Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση