ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Κρυσταλλία Ζησιοπούλου: To ''On the Road'' με εκφράζει απόλυτα

Ακούμε καθημερινά την αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγό από τον Deejay 93,5

Κάνεις εκπομπή σε μια γνώριμη συχνότητα και ώρα. Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτό;
Ακριβώς όπως το είπες, γνώριμη συχνότητα και ώρα! Αγαπάω τον Deejay 93.5, είναι η οικογένειά μου και χαίρομαι πολύ που είμαστε ξανά μαζί παρέα σε μία ώρα που πρωτοξεκίνησα πριν 3 χρόνια σχεδόν, ξέρω καλά και μου αρέσει πολύ! Το «On The Road» με εκφράζει απόλυτα!

Τι είναι αυτό που κάνει τον Deejay 93.5 να ξεχωρίζει από άλλους ραδιοσταθμούς, κατά την άποψή σου;
Πρώτο και κυριότερο, η ομάδα του! Είτε αυτοί που βρισκόμαστε πίσω από το μικρόφωνο καθημερινά είτε όλοι οι υπόλοιποι (είναι πολλοί) που είναι πίσω από τον σταθμό για να ακούμε τις #mousikares του Deejay 93.5! Καθημερινά όλοι δουλεύουν πάρα πολύ με αγάπη και μεράκι. Γι’ αυτό πιστεύω, λοιπόν, ότι ξεχωρίζει ο Deejay 93.5.

Τι σχόλια λαμβάνεις από τον κόσμο για την εκπομπή;
Πήρα πολλή χαρά και ενθουσιασμό με την επιστροφή μου στο «On The Road» και αυτό είναι το κίνητρό μου κάθε φορά που κάνω την εκπομπή. Αυτή η χαρά και η αγάπη συνεχίζονται καθημερινά και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό! Τι σημαίνει το ραδιόφωνο για σένα; Το ραδιόφωνο για εμένα σημαίνει ελευθερία, έκφραση, χαρά, θετική σκέψη και ηδονή! Είναι μοναδικό το συναίσθημα να κάνει κάποιος εκπομπή στο ραδιόφωνο και να δημιουργεί μια μοναδική επικοινωνία με τους ακροατές του!

Ποια είναι τα αγαπημένα σου τραγούδια αυτήν την περίοδο; 
Τον τελευταίο καιρό έχω κολλήσει με το «Help me Lose My Mind» από Disclosure feat. London Grammar, το «Harlem River» από Kevin Morby και το «Chanel» από Frank Ocean

Εκτός από το ραδιόφωνο, με τι άλλο ασχολείσαι αυτήν την εποχή;
Δουλεύω σε μία εταιρεία παραγωγής που ασχολείται με την κινηματογράφηση διαφημίσεων και ταινιών και δεν σου κρύβω ότι μου αρέσει πολύ, ασχέτως της δυσκολίας που υπάρχει: Δεν υπάρχουν ωράρια και φυσικά έχει πολύ άγχος με πολύ αυστηρά deadlines. Παρόλα αυτά, είναι κάτι που με γεμίζει απόλυτα όσο και το ραδιόφωνο που έρχεται και το ισορροπεί με έναν μαγικό, αβίαστο τρόπο! Και εννοείται ότι κάθε μέρα ψάχνομαι για να δημιουργώ, να γεμίσω εμπειρίες και να μαθαίνω πράγματα! Με αυτόν τον τρόπο ανακαλύπτω τον εαυτό μου και τις δυνατότητές μου!

Πώς βιώνεις την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω του κορωνοϊού;
Όπως οι περισσότεροι, νομίζω! Δεν θα σου πω ότι η καθημερινότητά μου έχει αλλάξει ριζικά, αλλά βλέπεις ότι υπάρχει ένα περίεργο vibe γύρω μας, που νομίζω πως οι περισσότεροι δεν ξέρουν πώς να το χειριστούν. Τι μαθήματα πιστεύεις ότι μπορούμε να αντλήσουμε από αυτήν την κατάσταση; Ωραία ερώτηση και τροφή για σκέψη για τον καθένα μας ξεχωριστά! Αρχικά να σεβόμαστε τον εαυτό μας, τους γύρω μας, να είμαστε ευγενικοί και να σκεφτόμαστε θετικά! Οτιδήποτε, ίσως, «στραβό» μάς συμβαίνει ή δεν πηγαίνει έτσι όπως το φανταζόμαστε, να γίνεται το κίνητρό μας για να γινόμαστε καλύτεροι!

Παρακολουθείς τηλεόραση; Ποια προγράμματα προτιμάς;
Θες την αλήθεια; Μπορεί να ασχολούμαι με τον χώρο αυτό, αλλά δεν βλέπω τηλεόραση και λόγω χρόνου, αλλά και γιατί δεν υπάρχει κάτι το οποίο να με έχει κερδίσει! Νομίζω ότι χρειάζεται λίγη ποιότητα στην τηλεόραση και κάποιες φορές αν και υπάρχει η ποιότητα, δυστυχώς δεν υφίσταται η ανάλογη ανταπόκριση, με αποτέλεσμα το εκάστοτε πρόγραμμα ή εκπομπή να μη συνεχίζει! Επίσης, το γεγονός ότι σε διάφορα streamings και γνωστές πλατφόρμες μπορείς να βρεις ποιοτικές παραγωγές, εκπομπές, ντοκιμαντέρ που κερδίζουν το έδαφος και δίκαια, νομίζω!

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που σου λείπει από την τηλεόραση και που θα ήθελες να δεις;
Επειδή γνωρίζω και καταλαβαίνω απόλυτα πώς λειτουργεί η τηλεόραση, θα ήθελα να υπάρχει κάτι ωραίο, φρέσκο, καινούργιο, με ωραία αισθητική και ωραία εικόνα! Είμαι σίγουρη ότι εκεί έξω υπάρχουν πολύ ωραίες ιδέες και projects που κάποια στιγμή θα κάνουν την εμφάνισή τους!

Πώς θα περάσεις το καλοκαίρι σου;
Είναι η πρώτη χρονιά που μάλλον δεν θα πάω πουθενά! Βέβαια, τα απρόοπτα είναι και τα καλύτερα!

ΠΗΓΗ: ΤΗΛΕΩΡΕΣ

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Sacra Famiglia

Sacra Famiglia

Η έννοια της οικογένειας είναι πάνω από όλα. Πάντα ήταν.
 |  INTERVIEWS