ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Νέα ζωή στην Αθήνα για την Κρίστη Παπαδοπούλου

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για το νέο της ξεκίνημα

Είναι από τις αγαπημένες και ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, με πολλές αξιόλογες συνεργασίας και ρόλους τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Η Κρίστη Παπαδοπούλου εδώ και ένα μήνα μετακόμισε μόνιμα στην ελληνική πρωτεύουσα. Ο φωτογραφικός φακός του Beautiful People πέτυχε την Κρίστη να κάνει τη βόλτα της στο Κολωνάκι. Η ηθοποιός φορώντας μπεζ παλτό, τζιν, αθλητικά και κρατώντας μια υπέροχη τσάντα δικής της υπογραφής, έκανε μια εμφάνιση που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη. 

της Ηλέκτρας Στασινοπούλου

Πώς πήρες την απόφαση για οριστική μετακόμιση στην Αθήνα;
Ήταν μια ανάγκη πολλών χρόνων μέσα μου που το πλήρωμα του χρόνου και οι συνθήκες τα έφεραν έτσι ώστε να γίνει ομαλά και στην κατάλληλη στιγμή.

Αφορμή γι’ αυτή την απόφαση ήταν καθαρά επαγγελματικά θέματα;
Η Κύπρος για μένα είναι μια όμορφη αγκαλιά με αγαπημένους ανθρώπους από τον χώρο. Πάντα έχω δουλειά, γνώρισα σπουδαίους καλλιτέχνες και έκανα όμορφες συνεργασίες. Την SppMedia την έχω σαν οικογένεια πια. Φέτος μετά από μια υπέροχη συνεργασία που είχα με τον ΘΟΚ ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά σε επαγγελματικό επίπεδο για να επιλέξω μετά τι θα κά- νω. Κι όμως εκεί μετράς τις επιλογές σου και επιλέγεις το μέλλον που ονειρεύεσαι.

Πόσο εύκολο ήταν για σένα αυτό; Πιστεύεις ότι εκεί θα σου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες;
Ανοίγομαι σε δύο τομείς, και υποκριτικά και σχεδιαστικά για τις τσάντες Κ. Lou. Αν όμως υπάρχει μια πρόταση για μια δουλειά στην Κύπρο, σίγουρα θα τη σκεφτώ, απλώς η βάση μου θα είναι στην Αθήνα.

Υπάρχουν κάποια σχέδια που είναι ανακοινώσιμα;
Δυστυχώς, εάν δεν υπογράψω, δεν μπορώ να πω τίποτα.

Πώς περνάς τον χρόνο σου εκεί;
Άφησα ένα διάστημα προσαρμογής για να είναι εύκολη η μετάβασή μου στη νέα καθημερινότητα. Σκέφτομαι, διαβάζω, προετοιμάζομαι, σχεδιάζω τις τσάντες και βλέπω φίλους και αγαπημένους ανθρώπους.

Μπορείς να βαδίσεις με τους γρήγορους ρυθμούς της Αθήνας;
Η ζωή είναι μπροστά μας και το μέλλον θα δείξει, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, απλώς τώρα θα είναι πιο ολοκληρωμένα.

Πηγή: Beautiful People

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Κρίστη Ζαβού: The laws of fashion

Κρίστη Ζαβού: The laws of fashion

Πιστεύοντας πως όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος, η Κρίστη Ζαβού ακολουθεί το όνειρό ...
Δέσποινα Άσπρου
 |  INTERVIEWS