ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Αναστασία Δρακά: «Δεν με φοβίζει ο ανταγωνισμός»

Η νεαρή χορογράφος, η οποία εμφανίζεται και στο «Με αγάπη Χριστιάνα» (καθημερινά 15.30, Alpha), μάς μιλάει για τη συνεργασία της με τη δημοφιλή εκπομπή και για την τηλεόραση γενικότερα.


Αναστασία μου, σε βλέπουμε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» του Alpha. Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου;
Είχα μάθει ότι η Ιωάννα Λαμπροπούλου δεν θα είναι τη νέα σεζόν στο πάνελ της εκπομπής, οπότε επικοινώνησα με τη Χριστιάνα, της είπα ότι θα ήθελα να δοκιμάσω να το κάνω, κάναμε το δοκιμαστικό και κάπως έτσι βρέθηκα στην εκπομπή.


Πώς νιώθεις για τη συμμετοχή σου στην εκπομπή;
Νιώθω αρκετά καλά, και λέω αρκετά γιατί είναι κάτι καινούργιο και πρωτόγνωρο για μένα, οπότε προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου. Ευτυχώς όλη η ομάδα με βοηθάει πάρα πολύ.


Ποιο είναι το μυστικό επιτυχίας της εκπομπής;
Πιστεύω ακράδαντα ότι το μυστικό της επιτυχίας της εκπομπής είναι ότι όλοι είναι αληθινοί, είναι ο καθένας ο εαυτός του, δεν παρουσιάζει κάτι άλλο από αυτό που είναι και ο κόσμος αυτό το εκτιμά. Και φυσικά όλη αυτή η αγάπη και η απλότητα που έχει η Χριστιάνα και το χάρισμα να την περνάει στους τηλεθεατές.


Ποια είναι η σχέση σου με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους;
Πάρα πολύ καλή, έως άριστη θα έλεγα! Είναι ο άνθρωπος που μου έδειξε εμπιστοσύνη και μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ σε μια εκπομπή που μετράει πολλά χιλιόμετρα και να ενταχθώ σε μια ομάδα που συνεργάζεται πολλά χρόνια. Είναι δίπλα μου, με βοηθάει και με συμβουλεύει.


Σε φοβίζει ο ανταγωνισμός με τις εκπομπές που προβάλλονται ταυτόχρονα με το «Με αγάπη Χριστιάνα»;
Όχι, δεν με φοβίζει γιατί ο κόσμος αγαπά αυτή την εκπομπή και το έχει αποδείξει έμπρακτα. Συν τοις άλλοις οι συντελεστές του «Με αγάπη Χριστιάνα» φροντίζουν να μη χάνει ο κόσμος το ενδιαφέρον του, να υπάρχει ένα επίπεδο και να κρατιέται η εκπομπή σε αυτή τη θέση όλα αυτά τα χρόνια.


Μιας και μιλάμε για ανταγωνισμό, τον έχεις βιώσει προσωπικά;
Ποιος άνθρωπος δεν έχει βιώσει ανταγωνισμό! Το θέμα είναι αν του δίνεις παραπάνω σημασία απ’ ό,τι πρέπει ή αν τον χρησιμοποιείς για να δουλέψεις παραπάνω και να γίνεσαι καλύτερος. Σε όποιον τομέα κι αν βρίσκεσαι.


Σε ικανοποιούν τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής; Τα θεωρείς εργαλείο για τη δουλειά σου;
Σίγουρα όταν δουλεύεις σε ένα τηλεοπτικό project πρέπει να σε ενδιαφέρει να πάει καλά. Δεν ξέρω αν μπορώ να χαρακτηρίσω τα νούμερα τηλεθέασης εργαλείο, αλλά ξέρω ότι σίγουρα παίζουν μεγάλο ρόλο.


Μέχρι τώρα σε έχουμε δει να συμμετέχεις στο πάνελ της εκπομπής. Θα ήθελες να παρουσιάσεις δική σου εκπομπή κάποια στιγμή;
Το να συμμετέχω σε πάνελ εκπομπής είναι κάτι καινούργιο για μένα, όπως σου είπα και πριν. Και μπορεί να φαίνεται εύκολο και απλό, αλλά μόνο αυτό δεν είναι, πόσω μάλλον να είσαι εσύ ο leader της εκπομπής. Αλλά έτσι για χάρη της συζήτησης ίσως και να ήθελα να δω και πώς είναι το κομμάτι της παρουσίασης χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι μπορεί να μου ταιριάζει ή ότι μπορώ να αντεπεξέλθω!


Τι πιστεύεις για το επίπεδο της κυπριακής τηλεόρασης;
Με μόνο πέντε χρόνια σχεδόν στην Κύπρο δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Αυτό που μπορώ να πω μετά βεβαιότητος είναι ότι η κυπριακή τηλεόραση εξελίσσεται και το επίπεδο ανεβαίνει.


Παρακολουθείς τηλεόραση; Ποια προγράμματα επιλέγεις;
Η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολουθώ τηλεόραση μανιωδώς. Βλέπω περισσότερο ξένες σειρές και κάποιες ελληνικές, πολύ επιλεκτικά όμως.


Με ποια πρόσωπα της κυπριακής τηλεόρασης θα ήθελες να συνεργαστείς στο μέλλον;
Τώρα μου βάζεις δύσκολα... Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Λούη Πατσαλίδη ή με τον Μιχάλη Σοφοκλέους, μου αρέσει πολύ το χιούμορ τους και πιστεύω ότι θα μου ταίριαζε κάτι τέτοιο.


Εκτός από την τηλεόραση, με τι άλλο ασχολείσαι αυτήν την περίοδο;
Εκτός από το «Με αγάπη Χριστιάνα» κάνω ραδιόφωνο στο Ράδιο Πρώτο κάθε Σάββατο 10.00-12.00 και φυσικά παραδίδω μαθήματα χορού. Είναι το κομμάτι της ζωής μου που δεν πρόκειται να αφήσω ποτέ.


Note
Η Αναστασία Δρακά γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Φεβρουαρίου 1990 και έχει σπουδάσει χορό. Από 14 χρόνων μέχρι και τα 21 της συμμετείχε ως που μαθήτρια σχολής χορού στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας». Παράλληλα, είχε κι άλλες τηλεοπτικές συνεργασίες για διάφορα projects αλλά στα 24 της προέκυψε το «Dancing with the stars» στην Ελλάδα, μέσα από το οποίο έφτασε μέχρι εδώ.

ΠΗΓΗ: ΤΗΛΕΩΡΕΣ

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Έλενα Λυσάνδρου: All eyes on her

Έλενα Λυσάνδρου: All eyes on her

Αυθεντική και γεμάτη αυτοπεποίθηση, η Έλενα Λυσάνδρου μάς μυεί στον δικό της κόσμο – ψηφιακό ...
Δέσποινα Άσπρου
 |  INTERVIEWS