ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Αλέξανδρος Παρίσης: ''Λόγω καραντίνας, ο κόσμος στράφηκε στο streaming''

Ο ''The Professor'' του Deejay 93.5 μάς μιλά για τη νέα του εκπομπή

Από σήμερα, 11 Μαϊου, ο Αλέξανδρος Παρίσης υιοθετεί έναν ολοκαίνουργιο ρόλο για τη ραδιοφωνική του εκπομπή. Από τη 13:00 μέχρι τις 15:00, από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή, ο γνωστός ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός γίνεται ο... ''The Professor'' του Deejay 93.5, σε μια εκπομπή για όλους εμάς που έχουμε μια μανία με τις τηλεοπτικές σειρές αλλά και για αυτούς που μέσα στην καραντίνα γνώρισαν καλύτερα το Netflix και τις άλλες πλατφόρμες streaming. 

Τι θα περιλαμβάνει ακριβώς η εκπομπή;

Θα είναι μια ενημέρωση για τα ''what's next''. Για ό,τι νέο έρχεται και ό,τι αξίζει να δεις στο Netflix, στο Amazon Prime και, γενικότερα, σε όλες τις πλατφόρμες streaming, καθώς επίσης και παρουσιάσεις ταινιών και παρασκηνιακό gossip.

Πώς προέκυψε η νέα θεματολογία;

Θεωρήσαμε πως, λόγω της καραντίνας, δημιουργήθηκε αυτή η ανάγκη γιατί ο κόσμος στράφηκε στις πλατφόρμες streaming. Με τα σινεμά και τους χώρους εστίασεις να είναι κλειστά, πιστεύουμε πως χρειαζόταν μια εκπομπή με αυτή τη θεματολογία. 

Πώς βλέπεις εσύ αυτή τη νέα τροπή;

Είμαι ενθουσιασμένος γιατί από μικρός μου άρεσε να βλέπω ταινίες, να τις αναλύω και να τις συζητώ με φίλους. Σαν ηθοποιός έχω την ανάγκη να μοιράζομαι με τον κόσμο την αγάπη μου για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. 

Εσύ τι παρακολουθείς αυτή την περίοδο;

Παρακολουθώ πάρα πολλά (γέλια). Το ''The Spy'' του Netflix, τη Δανέζικη ''Rita'' που είναι εξαιρετική σειρά, το ''Defending Jacob'' στο Apple TV+, και φανατικά το ''The Last Dance'', αλλά και πολλά άλλα. Ξεκίνησα και το ''The Outsider''. 

 

Μπορείτε να ακούτε live Deejay 93.5 διαδικτυακά, εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Sacra Famiglia

Sacra Famiglia

Η έννοια της οικογένειας είναι πάνω από όλα. Πάντα ήταν.
 |  INTERVIEWS