ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Χρήστος Μάστορας: Παίζει βιντεοπαιχνίδια με την Αναστασία λίγο πριν βγουν στη σκηνή

Δείτε το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Μαρία Καραμάνου

Ο Χρήστος Μάστορας και η Αναστασία βρήκαν έναν ευχάριστο τρόπο να περνούν τον χρόνο τους στα καμαρίνια του κέντρου όπου εμφανίζονται. Οι δύο καλλιτέχνες, που αυτή την περίοδο συνεργάζονται επί σκηνής, φαίνεται να έχουν αναπτύξει καλές σχέσεις.

Ένα βίντεο από το TikTok των «Μελισσών» αποκαλύπτει τι κάνουν πριν ανέβουν στη σκηνή. Στο συγκεκριμένο βίντεο, παίζουν βιντεοπαιχνίδια, με τον Χρήστο Μάστορα να πειράζει με χιούμορ τη νεαρή τραγουδίστρια, ενώ και οι δύο ξεσπούν σε γέλια.

Στη λεζάντα του βίντεο αναφέρεται, «Εδώ το απόλυτα θετικό backstage με το κορίτσι μας, την Αναστασία μας».

Η Αναστασία Δημητρά φαίνεται να έχει αρκετά καλή σχέση με τον frontman των «Μελισσών». Σε ένα παλαιότερο κλιπ, οι δυο τους τραγουδούν μία παλιότερη επιτυχία του συγκροτήματος, όταν η 19χρονη πλησίασε τον Χρήστο Μάστορα και ακούμπησε στον ώμο του, δίνοντας μία ερμηνεία που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Αναστασία έκανε μια αφιέρωση στον τραγουδιστή. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε, «Χρήστο σε αγαπώ γιατί βλέπω στα μάτια σου την αγνότητα που δεν βρίσκεις εύκολα».

Δείτε το βίντεο εδώ:

@melissestheband Εδώ το καλό το #backstage με το κορίτσι μας , την @Anastasia μας @Enastron Athens #melisses #enastron #anastasia @Chris Mastoras7 πρωτότυπος ήχος - melissestheband

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση