ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Άνοιξαν τρεις χιονοδρομικές πίστες στο Τρόοδος

Ντύθηκε στα λευκά το Τρόοδος

Μαρία Σάββα

Τα 27 εκατοστά έχει φτάσει το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Η κακοκαιρία "Αυγή" που σαρώνει την Κύπρο το τελευταίο τριήμερο φαίνεται να έχει κάνει κάτι θετικό: το άνοιγμα τριών πιστών σκι! Η χιονόπτωση που εκδηλώνεται αυτές τις ημέρες έχει φτάσει σε επαρκές επίπεδο, επιτρέποντας την λειτουργία των πρώτων πίστων για σκι. Πιο συγκεκριμένα οι Sun Valley I (Aphrodite), Sun Valley II (Hermes) και Sun Valley BABY Lift

Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, η κακοκαιρία σήμερα εξασθενεί, αλλά οι επιπτώσεις της είναι εμφανείς στο οδικό δίκτυο. Οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος παραμένουν κλειστοί για όλα τα οχήματα.

Όσον αφορά τους οδηγούς που κινούνται στις ορεινές περιοχές, οι δρόμοι Κακοπετριάς – Pine Wood – Πεδουλά, Πεδουλά – Προδρόμου, Προδρόμου – Πλατρών και Προδρόμου – Λεμύθου είναι ανοικτοί για οχήματα με κίνηση ή με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Παράλληλα, οι δρόμοι Καρβουνά – Κυπερούντας, Παπούτσας – Αγρού, Παπούτσας – Άγιου Θεόδωρου, και Ορκόντα – Κύκκου παραμένουν ανοικτοί, αλλά λόγω παγετού είναι ολισθηροί. Οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω των ολισθηρών συνθηκών που επικρατούν σε αυτές τις περιοχές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS