ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Kate Middleton: Το παρασκήνιο του εξιτηρίου της

Δεν έχει ούτε σωματοφύλακες ούτε σοφέρ παρά μόνο τον William.

Μαρία Καραμάνου

Χθες το μεσημέρι, στις 30 Ιανουαρίου, με ένα σύντομο αλλά ευγενικό μήνυμα από το Παλάτι, η κοινή γνώμη ενημερώθηκε για την εξιτήριο της Kate Middleton από τη London Clinic. Η Kate υποβλήθηκε σε 14 ημέρες νοσηλείας, η οποία ακολούθησε τη διεξαγωγή βαριάς χειρουργικής επέμβασης στην κοιλιακή χώρα.

Παρόλο που χθες δεν ανακοινώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, σήμερα αποκαλύπτονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση που οργανώθηκε για την αποχώρηση της από το νοσοκομείο. Η εξόδος της Kate διατηρήθηκε με άκρα εχεμύθεια, χωρίς καμία διαρροή λεπτομερειών ή φωτογραφιών, τόσο για την ίδια όσο και για τους ανθρώπους που την περιτριγυρίζουν.

Σύμφωνα με εκτενή δημοσιεύματα των βρετανικών ταμπλόιντς, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποχώρησε από το νοσοκομείο περίπου στις 11 το πρωί. Τη συνόδευε αποκλειστικά ο πρίγκιπας William, ο οποίος οδηγούσε μόνος του χωρίς την παρουσία προσωπικής φρουράς ή άλλων βοηθών στο πλευρό του. Η Kate καθοδηγήθηκε προς την έξοδο από προσωπικό της κλινικής μέσω ενός μυστικού διαδρόμου, σχεδιασμένου κυρίως για τη διευκόλυνση των VIP προσωπικοτήτων.

Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, τα τρία παιδιά του ζευγαριού, οι πρίγκιπες George και Louis και η πριγκίπισσα Charlotte, δεν επισκέφθηκαν καθόλου τη μητέρα τους κατά τη διάρκεια των 14 ημερών νοσηλείας της. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συνέχισαν τις καθημερινές τους δραστηριότητες και την κανονική τους ρουτίνα, περνώντας τον καιρό τους στο σχολείο και αποφεύγοντας συζητήσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανησυχία.

Επιπλέον, το Παλάτι έχει φροντίσει για επιπλέον υποστήριξη προς το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης ανάρρωσης της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Εκτός από την πιστή προσωπική βοηθό της Middleton, Νατάσα Άρτσερ, ένας επί χρόνια γνωστός επαγγελματίας, η Τερέζα Τύριον Μποράλο, αναλαμβάνει επίσης σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη του ζευγαριού. Συγχρόνως, οι γονείς της Kate, Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον, καθώς και τα αδέλφια της, Πίπα Μάθιους και Τζέιμς Μίντλετον, αναμένεται να παράσχουν επιπλέον υποστήριξη για την επιστροφή του ζευγαριού στην κανονικότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρίγκιπας William πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου νοσηλείας της Kate στο πλευρό της, ενώ έχει ήδη τροποποιήσει το πρόγραμμά του για να μην αφιερώνει μεγάλο μέρος της ημέρας του σε καθήκοντα και υποχρεώσεις. Σύμφωνα με συντάκτες του βασιλικού ρεπορτάζ, έχει εστιάσει σημαντικά στην οικογένειά του, τονίζοντας την προτεραιότητα της οικογένειας έναντι των δημόσιων υποχρεώσεών του.

Η Kate, παρά την ανάρρωσή της, υποχρεώνεται να απουσιάσει από κάποιες επικείμενες υποχρεώσεις, όπως οι τελετές των Baftas τον Φεβρουάριο, η Ημέρα της Κοινοπολιτείας, και οι παρελάσεις για τις Ημέρες του Αγίου Δαβίδ και του Αγίου Πατρικίου τον Μάρτιο. Επίσης, προβλέπεται ότι δεν θα συμμετάσχει σε επίσημες υπερπόντιες περιοδείες με τον πρίγκιπα William προς το παρόν.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση