ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Ήβη Αδάμου: Αποκάλυψε το πως προέκυψε η γνωριμία της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη

Δείτε το βίντεο

Μαρία Σάββα

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι του Fipster στο YouTube, αποκαλύπτοντας πολλές λεπτομέρειες για την σχέση της με τον σύντροφό της, Μιχάλη Κουϊνέλη, καθώς και για την κοινή τους κόρη.

Η Αδάμου θυμήθηκε την πρώτη τους συνάντηση στο X-Factor το 2009, όταν ο Κουϊνέλης ήταν καλεσμένος και μαζί ερμήνευσαν το τραγούδι "Μέσα σου". Η γνωριμία τους συνεχίστηκε με την πρόταση του παραγωγού της τότε, που τον παρουσίασε στην τραγουδίστρια για τη σύνθεση του τραγουδιού "Σαν έρθει η μέρα" το 2010.

Η αλχημεία μεταξύ τους εντάθηκε το 2011, όταν ο παραγωγός της Αδάμου πάλι πρότεινε στον Κουϊνέλη να γράψει ένα τραγούδι για εκείνη. Το αποτέλεσμα ήταν το τραγούδι "Κάνε μια ευχή", το οποίο, σύμφωνα με την Ήβη, φαίνεται να αναδείκνυε ένα ξεχωριστό χημικό στοιχείο ανάμεσά τους.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο πώς ο Μιχάλης Κουϊνέλης προσφέρθηκε να βοηθήσει στη μετακόμισή της, με το χιούμορ να διακρίνεται στα λόγια του για το "χεράκι" που πρόσφερε. Η σχέση τους, όπως εξομολογήθηκε η ίδια, αναπτύχθηκε φυσικά και με το πέρασμα του χρόνου.

Η Ήβη Αδάμου αναδεικνύει ένα ειδυλλιακό κεφάλαιο της προσωπικής της ζωής με τον σύντροφό της και αφήνει το κοινό να γνωρίσει περισσότερα για τον έρωτα και την οικογένειά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση