ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Το στιγμιότυπο της Θέλξιας από όταν ήταν παιδί

Yιοθέτησε το νέο viral trend του Instagram.

Μαρία Καραμάνου

Η Θέλξια-Βαλέρια Φραγκούδη, γνωστή influencer και αγαπημένη των social media, μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους ακολούθους της. Πρόσφατα, η Θέλξια-Βαλέρια αποφάσισε να μας χαρίσει μια γλυκιά αναδρομή στο παρελθόν, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια, και συγκεκριμένα από το 1991.

Στην ανάρτησή της, η Θέλξια-Βαλέρια μοιράστηκε μια φωτογραφία που μας δείχνει την ίδια σε νεαρή ηλικία, αποδεικνύοντας ότι τα μακριά μαλλιά είναι ένα χαρακτηριστικό που την ακολουθεί από τότε. Με τα μακριά της μαλλιά να κυματίζουν γύρω της, η μικρή Θέλξια-Βαλέρια θυμίζει σε όλους την ομορφιά και την αθωότητα της παιδικής ηλικίας.

Η εικόνα αυτή συγκέντρωσε πλήθος θετικών σχολίων και likes από τους ακολούθους της, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν με την αλλαγή αλλά και τη διαχρονική ομορφιά της influencer.

Μάλιστα, υιοθέτησε το νέο trend του Instagram, όπου οι χρήστες ψάχνουν το πρώτο τραγούδι της χρονιάς που γεννήθηκαν και μοιράζονται μια φωτογραφία από το παρελθόν τους. Το συγκεκριμένο trend έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές, καθώς προσφέρει μια ευχάριστη νότα νοσταλγίας και συνδέει τις αναμνήσεις με την μουσική. Οι χρήστες του Instagram καλούνται να βρουν το πρώτο τραγούδι της χρονιάς που γεννήθηκαν και να το συνοδεύσουν με μια φωτογραφία από τα παιδικά τους χρόνια, δημιουργώντας έτσι ένα γλυκό ταξίδι στο παρελθόν.

Δείτε το στιγμιότυπο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση