ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Η αλήθεια για τον Φειδία Παναγιώτου

Ποιος είναι πραγματικά ο 24χρονος youtuber που εξελέγη βουλευτής;

Μαρία Καραμάνου

«Σήμερα είναι ιστορική ημέρα όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για τον κόσμο όλο» ανέφερε ο 25χρονος influencer, YouTuber, TikToker και ανεξάρτητος υποψήφιος Φειδίας Παναγιώτου αμέσως μετά την ανακοίνωση των exit polls στην Κύπρο και αργότερα βέβαια επιβεβαιώθηκε με τα επίσημα αποτελέσματα που έδειξαν ότι τερμάτισε 3ος και πήρε μία από τις έξι έδρες της Κύπρου στην Ευρωβουλή. 

Ο Γιος του Παπά που Κατακτά το YouTube και το TikTok με Τις Περιπέτειές του

Ο Φειδίας, ένας νεαρός χωρίς ιδιαίτερες σπουδές αλλά με ασύλληπτη επιμονή και δημιουργικότητα, έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω των πλατφορμών YouTube και TikTok. Παρά την έλλειψη γνώσεων στην πολιτική, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις Βρυξέλλες, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να προσφέρει. Η ανακοίνωση αυτή έγινε με ιδιαίτερο στυλ, καθώς φορούσε σορτσάκι, σακάκι και τρεις γραβάτες, τραβώντας την προσοχή των θεατών.

Με περίπου 2,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, ο Φειδίας έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις με τις τολμηρές και συχνά αμφιλεγόμενες περιπέτειές του. Πέρυσι, προσπάθησε να ταξιδέψει σε όλη την Ινδία και την Ιαπωνία χωρίς να ξοδέψει χρήματα, ζητώντας μετρητά από τους περαστικούς, μια πράξη που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Η αποφασιστικότητα του Φειδία φάνηκε ξεκάθαρα όταν κοιμόταν σε sleeping bag για τρεις μήνες έξω από τα γραφεία της «SpaceX», με μοναδικό στόχο να αγκαλιάσει τον Elon Musk. Η επιμονή του ανταμείφθηκε και το επίτευγμά του έγινε viral.

Πρόσφατα, κέρδισε μία Lamborghini από τον διάσημο YouTuber Mr Beast, αποδεχόμενος την πρόκληση να κρατήσει το χέρι του στο super sport αυτοκίνητο για περισσότερες από 70 ώρες. Τελικά, πούλησε το αυτοκίνητο για 240.000 δολάρια, δείχνοντας για ακόμη μία φορά την αποφασιστικότητα και την ικανότητά του να μετατρέπει προκλήσεις σε ευκαιρίες.

Ο Φειδίας Παναγιώτου: Από YouTuber στην Ευρωβουλή

Ο 24χρονος TikToker και YouTuber, Φειδίας Παναγιώτου, πέτυχε το ακατόρθωτο, πλησιάζοντας το 20% στις πρόσφατες ευρωεκλογές και εκλέγεται ευρωβουλευτής στη Κύπρο. Αν και κατέβηκε μόνος του, κατάφερε να προσεγγίσει τα ποσοστά των δύο μεγάλων κομμάτων, του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ, αφήνοντας πίσω του παραδοσιακά κόμματα όπως το ΔΗΚΟ, την ΕΔΕΚ, το ακροδεξιό ΕΛΑΜ, το Κίνημα Οικολόγων, τη ΔΗΠΑ και άλλα μικρότερα κόμματα.

Η εντυπωσιακή επιτυχία του Φειδία δεν περιορίστηκε μόνο στην Κύπρο, καθώς το όνομά του φιγουράρει ήδη στα ελλαδικά αλλά και στα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ένα από τα ξένα μέσα που ανέδειξαν την είδηση είναι η ιταλική «Corriere della Sera», με τίτλο «Κύπρος, κεντροδεξιά στο προβάδισμα: Η έκπληξη είναι ο YouTuber Φειδίας Παναγιώτου». Η εφημερίδα ανέδειξε τη δυναμική εισδοχή του Φειδία στην Ευρωβουλή, τονίζοντας την έκπληξη που προκάλεσε το αποτέλεσμα.

Ο Φειδίας Παναγιώτου, γνωστός για τις περιπέτειες και τις προκλήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα, έχει καταφέρει να μεταφέρει το πάθος και την αποφασιστικότητά του στην πολιτική σκηνή. Η εκλογή του δείχνει την επιρροή και τη δύναμη των νέων μέσων επικοινωνίας στην πολιτική, αναδεικνύοντας τη δυνατότητα των νέων να φέρουν αλλαγές και να εμπνεύσουν με τη φρέσκια προσέγγισή τους. 

Παρά το γεγονός ότι δεν ακολούθησε κάποια ακαδημαϊκή πορεία μετά την ολοκλήρωση του σχολείου, οι εμπειρίες του είναι εντυπωσιακές και πολυποίκιλες. Μετά την αποφοίτησή του από το σχολείο, ο Φειδίας υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην ομάδα υποβρύχιων καταστροφών, αποκτώντας πολύτιμες δεξιότητες και αντοχή που τον βοήθησαν στις μετέπειτα περιπέτειές του. Οι εμπειρίες του από τον στρατό τον έκαναν πιο ανθεκτικό και αποφασιστικό, στοιχεία που φάνηκαν στην επιτυχία του στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση