ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Ξέσπασε η μαμά του Φειδία, «δεν θα πετύχεις»

«Ήταν πάντα πεισματάρης, ζωηρός και άτακτος στο σχολείο», αποκάλυψε η Ειρήνη Παναγιώτου.

Μαρία Καραμάνου

Η εκλογική βραδιά την Κυριακή 9 Ιουνίου στην Πλατεία της Ελευθερίας, μετατράπηκε σε ένα μεγάλο πάρτι, καθώς οι υποστηρικτές του Φειδία Παναγιώτου γιόρταζαν τη νίκη του. Σε ένα κλίμα ευφορίας, με μουσική από DJ και πλήθος φαν, η πόλη γέμισε χαμόγελα και πανηγυρισμούς.

Ανάμεσα στους εορτάζοντες, ξεχώρισε η μητέρα του Φειδία, η Ειρήνη Παναγιώτου, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της. «Είμαι πολύ συγκινημένη, δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν το περιμέναμε αυτό το πράγμα», δήλωσε, αποκαλύπτοντας ότι ακόμη ένας γιος της κατάφερε να εκλεγεί κοινοτικός σύμβουλος στο χωριό τους.

Η Ειρήνη μίλησε για το γιο της με λόγια γεμάτα αγάπη και περηφάνια. «Ο κόσμος πείστηκε από κάτι μοναδικό που έχει ο Φειδίας. Έχει στοχοπροσήλωση, είναι ταπεινός, ειλικρινής και αυθεντικός για αυτό τον ψήφισε ο κόσμος. Του έλεγα δεν θα πετύχεις και όμως τα κατάφερε», θυμάται. Ανακαλώντας τις παιδικές του σκανταλιές, πρόσθεσε, «Ήταν πάντα πεισματάρης, ζωηρός και άτακτος στο σχολείο».

Το κέντρο της πόλης πλημμύρισε από κόσμο που αγκάλιαζε την μητέρα του, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά τους. Η νίκη του Φειδία δεν ήταν απλώς ένα προσωπικό επίτευγμα, αλλά μια γιορτή για όλη την κοινότητα, γεμίζοντας την πλατεία με ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον.

Δείτε το βίντεο:

«Σήμερα είναι ιστορική ημέρα όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για τον κόσμο όλο» ανέφερε ο YouTuber μετά την ανακοίνωση των exit polls στην Κύπρο. «Το σημερινό γεγονός κυρίες και κύριοι των κομμάτων, θέλω να το πάρετε ως ένα "καμπανάκι" που χτυπά για να εκσυγχρονιστείτε, για να θυμηθείτε πως υπηρετείτε τον λαό και όχι τα προσωπικά και κομματικά σας συμφέροντα» τόνισε.

«Εγώ θα είμαι ευρωβουλευτής για όλο τον λαό της Κύπρου αλλά και της Ευρώπης» δήλωσε επίσης, προσθέτοντας, «Θα προσπαθήσω να είμαι ο καλύτερος και πιο χρήσιμος Κύπριος ευρωβουλευτής».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση