ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μαριλένη Σταύρου: Έτσι της ευχήθηκε η μητέρα της

«Είναι η μέρα που για μένα άρχισε να έχει διαφορετικό νόημα η ζωή», έγραψε μεταξύ άλλων.

Μαρία Σάββα

Αρκετά ιδιαίτερη η σημερινή μέρα (11/06) για την Κύπρια ηθοποιό Μαριλένη Σταύρου, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είδαμε πολλούς φίλους και γνωστούς της να της κάνουν διάφορες ευχές δημοσιεύοντας και κοινές φωτογραφίες μαζί της.

Η ευχή όμως που μας τράβηξε την προσοχή περισσότερο από τις άλλες ήταν αυτή της μητέρα της, η οποία δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της κόρης της έγραψε τα πιο γλυκά λόγια.

«Είναι μια μέρα απλή και όμορφη αλλά για μένα ξεχωριστή. Είναι η μέρα που για μένα άρχισε να έχει διαφορετικό νόημα η ζωή! Είναι η μέρα που ήρθε στην γη η μοναχοκόρη μου !Η κορασα μου! Σου εύχομαι κόρη μου όλα τα άστρα του ουρανού να φωτίζουν τον δρόμο σου. Το χαμόγελο να μην λείπει από το πρόσωπο σου. Τα μάτια σου να λάμπουν από ευτυχία και η καρδιά σου να πλημμυρίζει από αγάπη , χρόνια πολλά μονάκριβη μου κόρη , χρόνια πολλά αστέρι της ζωής μου , χρόνια πολλά κορίτσι μου γλυκό με την μοναδική σου ομορφιά μέσα και έξω , χρόνια αστραφτερά με πολλές χαρούμενες ηλιακές επιστροφές», έγραψε η κυρία Αναστασία στην λεζάντα της ανάρτησής της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Biden: Ένοχος ο γιος του

Biden: Ένοχος ο γιος του

Κρίθηκε ένοχος για ψέματα σχετικά με τα ναρκωτικά και την παράνομη κατοχή όπλου
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS