ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Το gala dinner που μάζεψε την αφρόκρεμα του νησιού

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα που εντοπίσαμε.

Μαρία Καραμάνου

Το βράδυ του Σαββάτου, ένα λαμπερό πάρτι πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, με αφορμή τα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας του Valentinos Ioannou Architectural Design Studio Ltd. Η παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων, όπως η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου και ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, έδωσε ένα επιπλέον κύρος στην εκδήλωση.

Η διασκέδαση επιμελήθηκαν οι τραγουδιστές Λούκας Γιώργας και Έλλη Κοκκίνου, οι οποίοι παρέστησαν με μεγάλες επιτυχίες, προσδίδοντας μια ακόμα πινελιά λάμψης στο γεγονός. Η παρουσία γνωστών προσώπων της πολιτικής σκηνής του νησιού επίσης ενίσχυσε το κύρος της εκδήλωσης.

Τον εορτασμό τίμησε και ο Ευθύμιος Δίπλαρος, ο οποίος με τις χορευτικές του ικανότητες, εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους, χορεύοντας ζεϊμπέκικο με τη σύντροφό του. Η παρουσία του Δίπλαρου, μαζί με άλλα γνωστά πρόσωπα, συνέβαλε στη δημιουργία μιας αξέχαστης ατμόσφαιρας και ενίσχυσε τον εορτασμό του Valentinos Ioannou Architectural Design Studio Ltd.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση