ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Καμίλα: Πάει διακοπές και αναλαμβάνει ο William

Βασιλικός εμπειρογνώμονας δήλωσε, «Η βασίλισσα είναι προετοιμασμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί για τον θεσμό».

Μαρία Καραμάνου

Ο πρίγκιπας William καλείται να αναλάβει βασιλικά καθήκοντα, καθώς η βασίλισσα Καμίλα έχει αναλάβει την επικεφαλής θέση από τότε που ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο τον Ιανουάριο. Αυτό έχει οδηγήσει σε 13 επίσημες εμφανίσεις της βασίλισσας μόνη της από τότε που έγινε γνωστή η κατάσταση της υγείας του βασιλιά. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα Άννα είναι έτοιμοι να πάρουν τα ηνία από την εξουθενωμένη βασίλισσα Καμίλα, η οποία παίρνει ένα διάλειμμα από τα καθήκοντά της για να πάει διακοπές στο εξωτερικό.

Η Καμίλα, η οποία είναι 76 ετών, δεν έχει βασιλικές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα, οπότε αποφάσισε να περάσει μερικές μέρες προσωπικού χρόνου με την οικογένειά της πριν αναχωρήσει για έναν μυστικό προορισμό. Αναμένεται να επιστρέψει στις 11 Μαρτίου, όταν θα εκπροσωπήσει τον βασιλιά στην εκδήλωση για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Ουεστμίνστερ. Ο βασιλιάς Κάρολος αναμένεται να δημοσιοποιήσει ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα για να τιμήσει την περίσταση.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Καμίλα εκπροσώπησε τη βασιλική οικογένεια στο μνημόσυνο του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου στο Ουίνδσορ. Αυτό έγινε αφού ο πρίγκιπας William αναγκάστηκε να αποχωρήσει ξαφνικά από την τελετή για τον νονό του λόγω ενός αδιευκρίνιστου «προσωπικού λόγου».

Η μοναξιά της Καμίλα έχει προκαλέσει ανησυχίες για την ευσυνειδησία της μοναρχίας, καθώς και ερωτήματα σχετικά με τον ρόλο που διαδραματίζει σε μια περίοδο που τόσα βασικά μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι εκτός δημοσιότητας. Βασιλικές πηγές δήλωσαν στους Sunday Times, «Παρόλο που δεν περίμενε ότι θα βρεθεί να ηγείται της οικογένειας, η βασίλισσα είναι προετοιμασμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί για τον θεσμό. Έχει εκπλαγεί από την αντίδραση του κόσμου. Έχει ανακαλύψει αποθέματα ενέργειας που δεν πίστευε ότι είχε και η εκτίμησή της από όσους εργάζονται στο παλάτι έχει εκτιναχθεί στα ύψη από τότε που ανέλαβε τα ηνία».

Ενώ η Καμίλα απολαμβάνει δικαιολογημένα τις μέρες ξεκούρασης, ο William και η πριγκίπισσα Άννα θα αναλάβουν τις βασιλικές υποχρεώσεις. Η Καμίλα ανησυχεί για τον σύζυγό της, αλλά παράλληλα αντιμετωπίζει το φορτωμένο πρόγραμμα των βασιλικών υποχρεώσεων. Ωστόσο, θέλει επίσης να είναι στο πλευρό του Καρόλου και της Kate που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Ο Κάρολος, σύμφωνα με πηγές, είναι περήφανος για τη σύζυγό του που εκπροσωπεί την οικογένεια επάξια. Η δημόσια παρουσία της Καμίλας έχει γεμίσει το κενό που δημιουργήθηκε λόγω της απουσίας της Πριγκίπισσας της Ουαλίας. Η Kate συνεχίζει να αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά στο Windsor και δεν αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά της μέχρι μετά το Πάσχα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS