ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Μαλέσκου: Αγκαλιά με την κόρη της στην εξοχή

«Όσο εσύ μεγαλώνεις, το μέσα μου ανθίζει», έγραψε στη λεζάντα.

Μαρία Καραμάνου

Την Κυριακή 3 Μαρτίου, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με την ενός έτους κόρη της. Η παρουσιάστρια πήγε με το μωρό στο εξοχικό, πιθανότατα στο κτήμα του συζύγου της, Κωνσταντίνου Δανιά, για μια βόλτα. Εκεί, η Ιωάννα έσκυψε προς την κόρη της που ήταν στο καρότσι και χαμογέλασε δίπλα της, προκειμένου να ανεβάσει στη συνέχεια τη φωτογραφία τους στο προφίλ της στο Instagram.

Συνόδευσε την ανάρτηση της με τη λεζάντα, «Όσο εσύ μεγαλώνεις, το μέσα μου ανθίζει. Η μαμά "αμυγδαλιά" και το "ανθάκι" της. Τοποθεσία: Στο κτήμα του μπαμπά. Καλό μήνα».

Σε δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή «Fay's Time», αναφέρθηκε στην επαγγελματική επιστροφή της και δήλωσε, «Όλα όσα γίνονται να έρχονται για καλό, αυτά θέλω να αγκαλιάσω. Ούτε βιάζομαι, ούτε έχω αυτή την ανυπομονησία την περίεργη. Έχω τη λαχτάρα και τη διάθεση όμως».

Και συνέχισε τονίζοντας, «Ό,τι εκπέμπουμε, το έλκουμε και το βιώνουμε. Μου λείπει η τηλεόραση, αλλά με έναν γλυκό τρόπο, δηλαδή τύπου "ας έρθει τώρα, τη σωστή στιγμή"». Τέλος, είπε για την ίδια: «Η Ιωάννα είναι διαφορετική και με μια σταδιακή ωρίμανση. Εγώ είμαι έτοιμη και ό,τι έρθει, θα το αγκαλιάσω».

Δείτε το στιγμιότυπο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση