ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Heath Ledger: Νέες λεπτομέρειες για τον θάνατό του

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν

Μαρία Σάββα

Ο θάνατος του Heath Ledger το 2008 παραμένει ένα μυστήριο που απασχολεί ακόμα την κοινή γνώμη. Παρά το γεγονός ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έφυγε από τη ζωή λόγω της υπερβολικής δόσης φαρμάκων, η πλήρης αλήθεια πίσω από τον θάνατό του παραμένει αμυδρή.

Πρόσφατα, ο σκηνοθέτης Stephen Gaghan αποκάλυψε μια πιθανή συνομωσία πίσω από την πρωτοφανή απώλεια. Ο Gaghan, γνωστός για το έργο του στον πολιτικό θρίλερ "Syriana", εξομολογήθηκε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο podcast "Developmental Hell" ότι είχε σχεδιάσει μια ταινία βασισμένη στο βιβλίο "Blink: The Power of Thinking Without Thinking" του Μάλκολμ Γκλάντγουελ. Αρχικά, ο Ledger δεν ήταν στο μυαλό τους για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά η τραγική του απώλεια άλλαξε τα δεδομένα.

Το σενάριό τους βρέθηκε δίπλα στον νεκρό ηθοποιό, μαζί με το βιβλίο που ενέπνευσε την ταινία. Οι αποκαλύψεις του Gaghan προκάλεσαν έκπληξη και αναστάτωση, ανοίγοντας νέα ερωτήματα για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού.

«Δίπλα στο άψυχο σώμα στο κρεβάτι ήταν το σενάριό μας και το βιβλίο ήταν στο κομοδίνο», είπε ο Gaghan ότι του εκμυστεύτηκε ο πατέρας του 28χρονου ηθοποιού.

«Νομίζω ότι ο αριθμός μου ήταν γραμμένος στο σενάριο. Αυτοί οι άνθρωποι, όπως μπορείτε να φανταστείτε, ήταν σοκαρισμένοι και κάλεσαν αυτόν τον αριθμό και δεν ξέρω γιατί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση