ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Θεοφάνους: «Θα μετανιώσουν συνεργασίες με τράπερ»

Όλα όσα αποκάλυψε ο γνωστός συνθέτης.

Μαρία Καραμάνου

Ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός Γιώργος Θεοφάνους πρόσφατα μίλησε για την προσέγγισή του στη δουλειά και τη μουσική, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην εκπομπή «Ελένη». Με μια καριέρα που διαρκεί δεκαετίες, ο Θεοφάνους δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται και να διαμορφώνει το μουσικό τοπίο στην Ελλάδα.

Αρχικά, τόνισε τη σημασία της διαρκούς εξέλιξης και της αναζήτησης νέων προκλήσεων, αποφεύγοντας την καθησύχαση που οδηγεί στη στασιμότητα. «Ο άνθρωπος δεν πρέπει να καθησυχάζει ποτέ», είπε, επισημαίνοντας τη σημασία της διαρκούς ανανέωσης τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή.

Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την μουσική τονίζοντας, «Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στις εργατοώρες αυτό λέω και στα παιδιά μου, δουλέψτε. Δεν σημαίνει ότι κάθε μέρα θα κάνω τον "Παλιόγερο". Θα κάνω και κάτι μέτριο και κάτι κακό, θα μάθω απο αυτό. Το τραγούδι δεν είναι μόνο η Άννα Βίσση και η Χαρούλα και ο Νταλάρας και ο Πάριος και η Μαρινέλλα, τραγούδι είναι και οι συνθέτες, τραγούδι είναι και οι στιχουργοί. Η μουσική είναι μια τεράστια ομπρέλα και θα παραπατήσουμε κιόλας, θα γράψουμε και βλακείες, όπως είναι η τραπ, θα βρίσουμε, εγώ δεν θα το έκανα, αλλά έχει δικαίωμα ο καθένας να ακούει και να γραφεί ό, τι θέλει».

Ενώ για τις συνεργασίες γνωστών καλλιτεχνών με τραπ μουσικούς, ο Θεοφάνους εξέφρασε τη διαφωνία του λέγοντας, «Μεγάλα ονόματα έχουν κάνει συνεργασίες με τραγουδιστές της τραπ γιατί έχουν αυτή την ανάγκη να είναι στο παρόν, νομίζω κάποια στιγμή - χωρίς να υποτιμώ κανέναν - μπορεί να το μετανιώσουν. Και εγώ μετανιώνω για πράγματα και λέω: "Τώρα, έπρεπε να το κάνω αυτό το πράγμα". Πολλές φορές παρασυρόμαστε από τη μόδα», είπε χαρακτηριστικά.

Για τα δικά του λάθη, ο μουσικοσυνθέτης σημείωσε, «Πολλές φορές χάνουμε το δίκιο μας, λέμε σωστά πράγματα - και εγώ - αλλά το λέμε με λάθος τρόπο. Είναι αλλιώς να σου πω είσαι φάλτσα και αλλιώς να σου πω το είπες φάλτσα. Η τηλεόραση είναι ένα παμφάγο πράγμα που εγώ δεν ξέρω να την διαχειριστώ. Βλέπω βίντεο πως μίλαγα στα παιδιά τότε και λέω: "Για ποιον λόγο;"».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση