ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Μελέτη: «Αν δεν εκλεγώ, θα επιστρέψω στη δουλειά»

Όλα όσα αποκάλυψε για τη ζωή της και τις Ευρωεκλογές στο πλατό της εκπομπής Live News.

Μαρία Καραμάνου

Η Ελεονώρα Μελέτη, γνωστή παρουσιάστρια και τηλεπερσόνα, αποκάλυψε πρόσφατα την είσοδό της στον πολιτικό στίβο κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στον Νίκο Ευαγγελάτο στην εκπομπή Live News. Η Μελέτη, η οποία έλαβε μια αιφνιδιαστική πρόταση από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε για την πρόκληση που αντιμετώπισε να αποφασίσει μέσα σε μόλις τρεις ημέρες.

Μολονότι δεν είχε αρκετό χρόνο να μεταβολίσει την πρόταση όπως θα ήθελε, η απόφασή της τελικά καθοδηγήθηκε περισσότερο από το συναίσθημα παρά τη λογική. 

Η κίνησή της να διεκδικήσει μια θέση στις Ευρωεκλογές ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα της και προσθέτει μια περαιτέρω διάσταση στη δημόσια εικόνα της. Πώς θα υποδεχτεί το κοινό αυτή τη νέα προσέγγιση; Θα μπορέσει η Μελέτη να μεταφέρει την εμπειρία της από τα μίντια στην πολιτική σκηνή; Αυτά είναι ερωτήματα που μόνο ο χρόνος θα απαντήσει. Όπως και να έχει, η δυναμική της είναι σίγουρο ότι θα προσθέσει ενδιαφέρον στις επικείμενες εκλογές.

Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πως, «Έχω τεράστιο άγχος. Είναι η πρώτη φορά που συστήνομαι με αυτόν τον τρόπο στον κόσμο. Θα πρέπει να καταπολεμήσω την καχυποψία, όταν κάποιος ακούει το όνομά μου ως υποψήφια Ευρωβουλευτή. Είναι η δεύτερη φορά που ψήφισα Νέα Δημοκρατία, η πρώτη ήταν το 2019. Ταυτίζομαι με τις απόψεις του κόμματος».

Ενώ για το ενδεχόμενο να μην εκλεγεί τόνισε, «Αν δεν καταφέρω να εκλεγώ, δεν έχω να χάσω κάτι, θα επιστρέψω στη δουλειά μου, την οποία δεν θα αφήσω. Δεν έχω κανένα όραμα να αποκτήσω πολιτική καριέρα. Εγώ έχω καριέρα που είναι ζωντανή. Μου δόθηκε μια ευκαιρία που με ενδιέφερε το περιεχόμενο της και ο στόχος. Αν τα καταφέρω θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, αν δεν τα καταφέρω θα μου πάρει μια, δύο, τρεις μέρες να το ξεπεράσω; και θα επιστρέψω στην κανονικότητά μου. Δεν είμαι η άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε να δει τι θα κάνει στο επόμενό της βήμα, ούτε το κίνητρό μου ήταν τα χρήματα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση