ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Στέφανος Μιχαήλ: Εκλέχθηκε στην Καλαβασό

Η γλυκιά ανάρτηση της συντρόφου του ηθοποιού, Νάταλι Κάτερ.

Μαρία Καραμάνου

Ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός, Στέφανος Μιχαήλ, σε ηλικία 33 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά, και κατάφερε να εκλεγεί κοινοτικός σύμβουλος στο χωριό του, την Καλαβασό, στις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ο Στέφανος Μιχαήλ ανακοίνωσε την εκλογή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς τους συγχωριανούς του που τον στήριξαν με την ψήφο τους. Συγκεκριμένα, έγραψε, «Θέλω να πω ένα δημόσιο ευχαριστώ στους συγχωριανούς μου για τη στήριξη που πήρα η οποία με συγκίνησε ιδιαίτερα. Δίνω τον λόγο μου ότι θα εργαστώ μόνο για το καλό του τόπου μας και την εξυπηρέτηση του κάθε λογικού αιτήματος όπως και επίσης θα βρεθώ απέναντι σε κάθε παραλογία».

Η σύντροφος του ηθοποιού, Νάταλι Κάτερ, εξέφρασε και αυτή την υπερηφάνεια και τη χαρά της για την εκλογή του Στέφανου Μιχαήλ, αναρτώντας το ίδιο περιεχόμενο στον δικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην ανάρτησή της πρόσθεσε τη φράση, «Συγχαρητήρια αγάπη μου», δείχνοντας την υποστήριξή της στον σύντροφό της.

Η απόφαση του Στέφανου Μιχαήλ να ασχοληθεί με τα κοινά σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, συνδυάζοντας την αγάπη του για την υποκριτική με την επιθυμία του να προσφέρει στο χωριό του. Η ενεργή του συμμετοχή στα κοινά δείχνει την δέσμευσή του να εργαστεί για το καλό της Καλαβασού και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συγχωριανών του.

Η εκλογή του ως κοινοτικού συμβούλου αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς ένας επιτυχημένος καλλιτέχνης μπορεί να χρησιμοποιήσει την επιρροή του για να φέρει θετικές αλλαγές στην κοινότητά του. Ευχόμαστε στον Στέφανο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει για την βελτίωση του τόπου του.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση