ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό jumpsuit και μπαλαρίνες
 

O Πρίγκιπας Harry ψάχνει σπίτι στην Αγγλία

«Ο Harry είναι αποφασισμένος να βρει τη δική του μόνιμη κατοικία στο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε ο βασιλικός σχολιαστής Tom Quinn.

Μαρία Καραμάνου

Μια αναπάντεχη αποκάλυψη σχετικά με τον πρίγκιπα Harry και τη σκέψη του για τη ζωή του με την Meghan Markle έχει προκαλέσει συζητήσεις μεταξύ των Royal παρατηρητών. Σύμφωνα με βασιλικό σχολιαστή της Mirror, ο πρίγκιπας Harry επιδιώκει να βρει μια μόνιμη βάση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι φίλοι του αποφεύγουν να τον επισκέπτονται στις ΗΠΑ, λόγω των διαφορών που έχουν με την Meghan Markle.

Ο δούκας του Sussex, έχοντας εκδιωχθεί από τη βασιλική κατοικία του Frogmore Cottage πέρυσι, θέλει να βρει ένα νέο σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle, έχουν μετακομίσει στην Καλιφόρνια από το 2020, μετά την παραίτησή τους από τους βασιλικούς τους ρόλους. Η απόφασή τους να μετακομίσουν στις ΗΠΑ αποτέλεσε σημείο αναφοράς, καθώς αποφάσισαν να ζήσουν μια ζωή μακριά από τα βασιλικά καθήκοντα και την έντονη δημοσιότητα.

Η απόφαση του πρίγκιπα Harry να αναζητήσει μια νέα βάση στο Ηνωμένο Βασίλειο φαίνεται να συνδέεται με την επιθυμία του να επανασυνδεθεί με τον κύκλο των φίλων του, οι οποίοι δεν επισκέπτονται εύκολα την Καλιφόρνια. Οι σχέσεις με την Meghan Markle φαίνεται να έχουν επηρεάσει αυτές τις επισκέψεις, προσθέτοντας έτσι έναν επιπλέον λόγο για τον Harry να θέλει να επαναπροσεγγίσει τη χώρα του.

Η προσπάθεια του πρίγκιπα Harry να βρει ένα νέο σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να σηματοδοτεί μια επανεξέταση της κοινής του ζωής με την Meghan Markle. Η επιθυμία του να διατηρήσει σχέσεις με τους φίλους του και να έχει μια βάση στην πατρίδα του δείχνει ότι ο Harry επιδιώκει να βρει μια ισορροπία ανάμεσα στη ζωή του στην Αμερική και τις ρίζες του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο βασιλικός σχολιαστής Tom Quinn δήλωσε στη Mirror, «Όσο περνάει ο καιρός, ο Harry νοσταλγεί κάποιες πτυχές της παλιάς του ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αναπόφευκτα, η περίοδος του μέλιτος όπου όλα στις ΗΠΑ είναι καινούργια και συναρπαστικά φτάνει στο τέλος της και ο Harry κοιτάζει πίσω στο παρελθόν μέσα από τα δικά του γυαλιά».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε, «Του λείπουν οι φίλοι του από το Old Etonian και τον στρατό, πολλοί από τους οποίους δεν τον έχουν επισκεφθεί, καθώς δεν τα πάνε καλά με τη Meghan. Ο Harry είναι αποφασισμένος να βρει τη δική του μόνιμη κατοικία στο Ηνωμένο Βασίλειο, και αυτός είναι εν μέρει ο λόγος που συνεχίζει τη νομική του δράση για να πληρώσει ο Βρετανός φορολογούμενος για την ασφάλειά του». 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Biden: Ένοχος ο γιος του

Biden: Ένοχος ο γιος του

Κρίθηκε ένοχος για ψέματα σχετικά με τα ναρκωτικά και την παράνομη κατοχή όπλου
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS