ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Kourtney: Οι αποτυχημένες εξωσωματικές της

«Πίστεψα στο σχέδιο του Θεού για τη ζωή μου», είπε μεταξύ άλλων

Μαρία Σάββα

Η Kourtney Kardashian αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν καταφέρει να συλλάβει τον 6 μηνών γιο της, Rocky, με τον Travis Barker. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι πέρασε από πέντε αποτυχημένους κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης και τρεις ωοληψίες. Αυτές τις προσωπικές της στιγμές τις μοιράστηκε απαντώντας σε έναν θαυμαστή που τη ρώτησε πώς βρήκε τη δύναμη να συνεχίσει παρά τις δυσκολίες.

Η ιδρύτρια του Poosh εξήγησε στο Instagram: «Σταμάτησα μετά από έναν χρόνο προσπαθειών (5 αποτυχημένοι κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης, 3 ανασύρσεις). Το σώμα μου χαλάρωσε και πίστεψα στο σχέδιο του Θεού για τη ζωή μου». Προσέθεσε ότι προσευχόταν πολύ και βελτίωσε την υγεία της για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ενθαρρύνοντας τη θαυμάστρια, που ανέφερε ότι είχε περάσει από έξι γύρους εξωσωματικής γονιμοποίησης, η Kourtney, 45 ετών, τόνισε: «Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να νιώθεις ότι δεν προσπαθείς αρκετά, αλλά η πίστη στο σχέδιο του Θεού και οι προσευχές σου είναι τόσο ισχυρές».

Η μεγαλύτερη αδελφή Kardashian και ο Barker καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί μαζί τον Νοέμβριο του 2023. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο δικαστήριο της Σάντα Μπάρμπαρα, Καλιφόρνια, τον Μάιο του 2022 και ήταν ανοιχτό σχετικά με τους ανορθόδοξους τρόπους με τους οποίους προσπάθησαν να αυξήσουν τις πιθανότητες να αποκτήσουν παιδί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση