ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Στα χέρια της Jolie τα έγγραφα του FBI για την επίθεση του Pitt στα παιδιά τους

Περισσότερες από 100 σελίδες της έκθεσης του FBI επεξεργάστηκαν εκ νέου και δόθηκαν Jolie μετά από δικαστική αγωγή και έφτασαν στα χέρια της στις 4 Ιανουαρίου

Ζωή Τουτουντζίδου

Σε μία κόντρα δίχως τέλος φαίνεται να εξελίσσεται το διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt μετά την κατηγορία ότι ο γνωστός ηθοποιός προσπάθησε να πνίξει τα παιδιά τους.

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Σεπτέμβρη η Jolie κατήγγειλε τον πρώην σύντροφο της για ξυλοδαρμό και επίθεση, σύμφωνα με τις επίσημες μαρτυρίες που δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας από τους δικηγόρους της.

«Όταν ένα από τα παιδιά υπερασπίστηκε λεκτικά την Jolie, ο Pitt έσπρωξε το παιδί και η Jolie τον άρπαξε από πίσω για να τον σταματήσει, με αποτέλεσμα να της τραυματίσει την πλάτη και τον αγκώνα της. Τα παιδιά όρμησαν μέσα και όλα με θάρρος προσπάθησαν να προστατέψουν το ένα το άλλο. Πριν τελειώσει, ο Pitt έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο. Μερικά από τα παιδιά παρακάλεσαν τον Pitt να σταματήσει. Ήταν όλοι φοβισμένοι», αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη καταγγελία της Jolie.

Επίσης τα έγγραφα υποστηρίζουν ότι κατά τη διάρκεια «πολλών τεταμένων ωρών» στην πτήση, ο Pitt «έβγαινε περιοδικά από το πίσω μέρος του αεροπλάνου για να τους φωνάξει και να τους βρίσει» και «κάποια στιγμή έριχνε μπύρα στην Jolie, και στα παιδιά».

Ουσιαστικά αυτό το γεγονός αποτέλεσε σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα και ο κύριος λόγος χωρισμού του ζευγαριού, με τον Pitt να αρνείται κατηγορηματικά τα πάντα.

Τα εν λόγω έγγραφα βρίσκονταν ασφαλισμένα σε αρχεία του FBI και πλέον βρίσκονται στα χέρια της Jolie η οποία σκοπεύει να τα χρησιμοποιήσει ως προστασία απέναντι στον Pitt.

Περισσότερες από 100 σελίδες της έκθεσης του FBI επεξεργάστηκαν εκ νέου και δόθηκαν Jolie μετά από δικαστική αγωγή και έφτασαν στα χέρια της στις 4 Ιανουαρίου ενώ αναμένεται να λάβει και άλλα στοιχεία εντός των επόμενων ημερών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση