ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Με total denim η Φουρέιρα στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης

Η ανάρτηση της στα social media

Ζωή Τουτουντζίδου

Λίγοι μόλις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Ελένη Φουρέιρα κοινοποίησε το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης της. Η τραγουδίστρια, η οποία μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Vogue Ελλάδος αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθεια της να μείνει έγκυος .

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», αποκάλυψε η Φουρέιρα σε συνέντευξη της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια διανύει ήδη τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την όμορφη αυτή περίοδο της ζωής της.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την βλέπουμε να ποζάρει με ένα total denim σύνολο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης της στην vogue το οποίο μάλιστα φανέρωνε και την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση