ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Brigitte Macron: Η ζωή της θα γίνει ταινία

Η ταινία υπόσχεται να φέρει στο φως αποκαλύψεις για την ζωή της πριν και μετά τον Emmanuel Macron μέσα από έξι επεισόδια.

Μαρία Καραμάνου

Η εντυπωσιακή ζωή της Brigitte Macron, Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, πρόκειται να αποτυπωθεί σε μία νέα σειρά από τη γαλλική εταιρεία παραγωγής Gaumont. Τίτλος της σειράς θα είναι "Brigitte, une femme libre» (Brigitte, μια ελεύθερη γυναίκα), προσφέροντας μια εξερευνητική ματιά στη δυναμική και ελκυστική ιστορία της ζωής της.

Η σειρά θα διαρκέσει έξι επεισόδια των 45 λεπτών και θα ακολουθήσει το παραμυθένιο ταξίδι της Brigitte Macron από την πρώτη της συνάντηση με τον Emmanuel Macron μέχρι τις μέρες μας. Η αφήγηση ξεκινά από το καθολικό σχολείο στη βόρεια Γαλλία, όπου η Brigitte δίδασκε θέατρο και συνάντησε τον τότε μαθητή της, Emmanuel, ο οποίος είναι κατά 25 χρόνια μικρότερός της.

Η σειρά υπόσχεται να φέρει στο φως τις προκλήσεις, τις χαρές και τα σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την προσωπική και δημόσια ζωή της Macron, παρέχοντας μια βαθύτερη κατανόηση της σύνθετης αυτής φιγούρας. Fans της πολιτικής ιστορίας και των δυναμικών ιστοριών αγάπης θα βρουν πολλά να παρακολουθήσουν σε αυτή την προσεκτικά σχεδιασμένη σειρά, η οποία έχει ως στόχο να εμπλουτίσει την κατανόηση μιας πραγματικά ελεύθερης γυναίκας.

Η πολυαναμενόμενη μίνι σειρά που θα φέρει την ιστορία της Brigitte Macron στην μικρή οθόνη, από τη γαλλική εταιρεία παραγωγής Gaumont, αρχίζει να παίρνει μορφή. Το σενάριο της σειράς επιμελούνται η Benedicte Charles και ο Olivier Pouponneau, οι οποίοι έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να διερευνήσουν την πολύπλοκη προσωπικότητα της Brigitte με έναν μυθιστορηματικό και μελοδραματικό τρόπο, υπογραμμίζοντας τη ρομαντική της μοίρα. Όπως δήλωσε η Charles στη Le Figaro, η Brigitte Macron προσφέρει έναν γοητευτικό καμβά για να εξερευνήσουν μια ιστορία γεμάτη συναίσθημα και δράμα.

Παρόλο που το cast δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, οι προσδοκίες για τη σειρά είναι υψηλές και αναμένεται να αποκαλυφθεί τις επόμενες εβδομάδες. Οι φαν της πολιτικής δραματουργίας και των ιστοριών που βασίζονται σε πραγματικά πρόσωπα θα βρουν σίγουρα ενδιαφέρον στη διαδρομή της Brigitte Macron από δασκάλα θεάτρου σε Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση