ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Ραμόνα και Τορναρίτης: Έτσι γυμνάζονται μαζί

Το βίντεο που μοιράστηκαν με τους ακόλουθους τους.

Μαρία Καραμάνου

Η Ραμόνα Φίλιπ και ο Χριστόφορος Τορναρίτης, με την εμφανή αγάπη τους για την φυσική άσκηση, μας δείχνουν πώς οι κοινές δραστηριότητες μπορούν να ενισχύσουν τη σχέση ενός ζευγαριού. Μέσα από το βίντεο που μοιράστηκαν στο Instagram, είναι εμφανές ότι οι στιγμές που περνούν μαζί, ακόμα και όταν αυτές περιλαμβάνουν άσκηση, είναι γεμάτες χαρά και ενθουσιασμό.

Το ζευγάρι επιλέγει να διατηρείται σε φόρμα μαζί, κάτι που όχι μόνο τους βοηθά να είναι υγιείς αλλά και να μοιράζονται ένα κοινό ενδιαφέρον που στερεώνει ακόμα περισσότερο την σχέση τους. Η συντονισμένη άσκηση με βάρη και τρέξιμο επί τόπου, συνοδευόμενη από μουσική, είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να περνούν μαζί χρόνο, διατηρώντας την δυναμική τους σχέση. Σίγουρα αν θέλουμε κάποια fitness tips κάποια στιγμή ξέρουμε που να στραφούμε και τι άλλο μπορούμε να πούμε εκτός από ότι είναι το απόλυτο «Couple Goals». 

Η λεζάντα τους «Καλοκαιρινοί στόχοι, λίπος πήγαινε σπίτι, μην παραδίνεσαι ποτέ», παραπέμπει όχι μόνο στον στόχο τους για φυσική κατάσταση αλλά και στην ζωτική φιλοσοφία του Χριστόφορου Τορναρίτη, όπως αναφέρεται και στον τίτλο του βιβλίου του. Μας υπενθυμίζουν ότι η δύναμη της θέλησης και η αφοσίωση σε κοινούς στόχους μπορούν να οδηγήσουν σε επιτυχία.

Δείτε το βίντεο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση