ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Πρίγκιπας William:Η απάντηση που έδωσε για το πόσα χρήματα έχει στην τράπεζα

Η αθώα ερώτηση που δέχτηκε από ένα παιδί.

Μαρία Καραμάνου

Ένα 11χρονο αγόρι, το οποίο ονομάζεται Amir Hassan, εκπροσωπώντας το πρόγραμμα Hideaway Youth Project στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, ρώτησε τον πρίγκιπα William για την οικονομική του κατάσταση κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης του.

Ο Amir ρώτησε ευθέως, «Πόσα έχεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό;». Ο πρίγκιπας William αντέδρασε γελώντας και παραδέχθηκε ότι «δεν ήξερε». Η αντίδραση του πρίγκιπα ήταν αυθεντική, ενώ τα γέλια του έδειξαν το χιούμορ του απέναντι στην απρόβλεπτη ερώτηση.

Σημειώνεται πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συνήθως δεν συζητούν δημοσίως τις οικονομικές τους υποθέσεις, και η απάντηση του πρίγκιπα William αντικατοπτρίζει τον επίσημο χαρακτήρα που διατηρούν σε τέτοια θέματα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, γιαγιά του πρίγκιπα William, ήταν η μοναδική που παραβίασε τον κανόνα της σιωπής σχετικά με τα οικονομικά της οικογένειας. Εκείνη φημολογείται ότι είχε συνήθεια να έχει λογαριασμούς και επιταγές για δωρεές στην τσάντα της κάθε φορά που πήγαινε στην εκκλησία τις Κυριακές. Ωστόσο, μετά τον θάνατό της, οι μελλοντικοί βασιλιάδες διατηρούν συνήθως αυστηρή σιωπή για τις οικονομικές τους υποθέσεις.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρίγκιπα William στο Hideaway Youth Project, τα παιδιά εργάστηκαν σε ένα project που περιλάμβανε το κόψιμο χτενισμάτων από περιοδικά, και τον ρώτησαν αν θα ήθελε να συμμετάσχει. Ο πρίγκιπας απάντησε με χιούμορ αναφέροντας ότι είναι «κυριολεκτικά ο τελευταίος άνθρωπος που θα έπρεπε να ρωτήσετε» και προσθέτοντας με αυτοσαρκασμό ότι τα μαλλιά του «εξαφανίζονται».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση