ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Brad Pitt: Ο γιος του τον αποκαλεί «απαίσιο άνθρωπο»

«Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση», είπε μεταξύ άλλων

Μαρία Σάββα

Μια ανάρτηση που είχε διαγραφεί από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram του Pax, του 19χρονου γιου του Brad Pitt και της Angelina Jolie, έρχεται τώρα στη δημοσιότητα, αφήνοντας να διαφανεί η δυσαρέσκεια που υπήρχε προς τον πατέρα του πριν τρία χρόνια, κατά τη διάρκεια της "Γιορτής του Πατέρα".

Το κείμενο που είχε αναρτήσει αποκαλύπτει τις δύσκολες σχέσεις μεταξύ του νέου ενήλικου και του διάσημου πατέρα του, επιβεβαιώνοντας πιθανώς τα λεγόμενα της Angelina Jolie σχετικά με την απειθαρχία και την επιθετικότητα του Brad Pitt σε βάρος της και των παιδιών τους.

Ο γιός του διάσημου ηθοποιού έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν τον παγκόσμιας κλάσης κόπ... Χρόνο με τον χρόνο, ξανά και ξανά, αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι είσαι ένα απαίσιο και ποταπό πρόσωπο. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση απέναντι στα 4 μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν βρίσκονται μπροστά σου. Ποτέ δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου, γιατί είσαι ανίκανος να το κάνεις. Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση. Μπορείς να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θες, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Οπότε, χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, απαίσιε άνθρωπε...».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση