ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Shakira: Γλίτωσε την φυλακή η Κολομβιανή τραγουδίστρια

Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Η Shakira, προκειμένου να αποφύγει τον κίνδυνο εγκλεισμού, έκλεισε συμφωνία την ημέρα έναρξης της δίκης της για φορολογική απάτη στη Βαρκελώνη. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Bloomberg, η λατίνα σταρ εξέφρασε στον δικαστή, José Manuel del Amo, τη συγκατάθεσή της σε μια εξωδικαστική συμφωνία που επετεύχθη με τους εισαγγελείς.

Σύμφωνα με αυτήν, η Shakira θα εξακολουθήσει ελεύθερη, αλλά θα υποκείται σε τριετή περίοδο αναστολής φυλάκισης, ενώ θα επιβληθεί πρόστιμο ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ. Επιπλέον, η δίκη, που αναμενόταν να κρατήσει εβδομάδες με περισσότερους από 100 μάρτυρες, αναβλήθηκε σε εντυπωσιακά σύντομο χρονικό διάστημα, μόλις οκτώ λεπτά.

Να υπενθυμίσουμε ότι η διάσημη τραγουδίστρια αντιμετώπιζε έξι κατηγορίες, καθώς κατηγορείται για το ποσό των 14,5 εκατομμυρίων ευρώ φορολογικής απάτης που δεν κατέβαλε στην ισπανική κυβέρνηση μεταξύ των ετών 2012 και 2014.

Να σημειώσουμε επίσης πως η ίδια παραβρέθηκε στο δικαστήριο της Βαρκελώνης ενόψει της πρώτης ημέρας της δίκης της, επιλέγοντας να εμφανιστεί με ένα ροζ κουστούμι και γυαλιά ηλίου. Το στιγμιότυπο που προηγήθηκε της εισόδου της στο δικαστήριο, όπου απέστειλε ένα φιλί στους θαυμαστές της, έχει κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS