ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Taylor Swift: Δεν μπορούσε να αναπνεύσει σε συναυλία της

Αντιμετώπισε δυσκολίες στη συναυλία της Στο Ρίο ντε Τζανέιρο λόγω του ακραίου καύσωνα.

Μαρία Καραμάνου

Στη διάρκεια μιας συναυλίας στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, η Taylor Swift αντιμετώπισε δυσκολίες στην αναπνοή λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και του ακραίου καύσωνα. Βίντεο από τη συναυλία δείχνουν την καλλιτέχνιδα να πετά ένα μπουκάλι νερού στο πλήθος ενώ εκτελεί το τραγούδι «All Too Well», προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τη ζέστη.

Η ακραία ζέστη στη Βραζιλία οδήγησε τη Swift να αναβάλει την επόμενη συναυλία της, που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο. Η απόφαση αυτή έγινε ακόμη πιο δύσκολη από τον θάνατο μιας θαυμάστριάς της, λίγο πριν από τη συναυλία της Παρασκευής.

Ο ακραίος καύσωνας στη Βραζιλία, με θερμοκρασίες που φτάνουν τους 58,5°C, έχει θέσει πολλές περιοχές της χώρας σε κατάσταση μέγιστου συναγερμού. Η αισθητή θερμοκρασία και ο ασφυκτικός καύσωνας αποτελούν σοβαρή απειλή για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια, επηρεάζοντας ακόμη και μεγάλες εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η 23χρονη Άνα Κλάρα Μπενεβίδες λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Taylor και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή. Η νεαρή θαυμάστρια εν τέλει απεβίωσε. Η Taylor Swift εξέφρασε τη θλίψη και τον πόνο της για τον θάνατο της Κλάρα με ένα μήνυμα στα social media, δηλώνοντας συντετριμμένη για τον χαμό της νεαρής θαυμάστριάς της.

Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε πως, «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτές τις λέξεις, αλλά με την καρδιά μου κομμάτια λέω ότι χάσαμε μία φαν νωρίτερα απόψε, πριν από τη συναυλία μου. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο συντετριμμένη είμαι. Έχω πολύ λίγες πληροφορίες, πέρα από το γεγονός ότι ήταν τόσο απίστευτα όμορφη και πολύ νέα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση