ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Ξέσπασε σε κλάματα η Gisele Bündchen

Ο μεγάλος χωρισμός με τον Tom Brady.

Μαρία Καραμάνου

Παρά την εντυπωσιακή δυναμική που επέδειξε η Gisele Bündchen κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, φαίνεται ότι η απόφασή της να χωρίσει από τον Tom Brady την επηρέασε συναισθηματικά. Αυτό έγινε εμφανές σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όπου η Gisele έδωσε το παρών τη;.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου VTEX, στο οποίο συμμετείχε σε μια συζήτηση στη σκηνή, η Gisele δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της και φάνηκε να σπάσει σε μια στιγμή αδυναμίας. Ο λόγος για τον οποίο δεν μπόρεσε να διατηρήσει την ψυχραιμία της δεν έχει διευκρινιστεί.

H Gisele Bündchen φάνηκε να είναι συναισθηματικά επηρεασμένη από τον χωρισμό της με τον Tom. Στο πλαίσιο του αναφερόμενου συνεδρίου, η Gisele αναφέρθηκε σε θέματα εργασίας και αντιμετώπισε προκλήσεις που σχετίζονταν με την κατάκτηση του κόσμου, το έργο της για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και το προσωπικό της ταξίδι ως παράδειγμα επιχειρηματικότητας. Φαίνεται ότι η εμπειρία αυτή ίσως επηρέασε τη σκέψη της και ίσως συνδέθηκε με την παρούσα κατάστασή της και τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ως εργαζόμενη μητέρα μετά τον χωρισμό της.

Επιπλέον, πριν από λίγες ημέρες, ο πρώην σύζυγός της, Tom Brady, δήλωσε ότι αυτός και η Gisele έχουν εξαιρετικές σχέσεις για τα παιδιά τους, παρά τον χωρισμό τους, και ότι η ευτυχία των παιδιών βρίσκεται στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων τους. Έκανε επίσης αναφορά στο καλοκαίρι των παιδιών τους, το οποίο θα περάσει χωριστά μεταξύ των ΗΠΑ και της Βραζιλίας.

Πριν λίγους μήνες, το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό του, μετά από διαρροές προσωπικών πληροφοριών στον Τύπο. Η αφορμή φαίνεται να ήταν η απόφαση του Tom Brady να επιστρέψει στο αμερικανικό ποδόσφαιρο μετά την απόσυρσή του, η οποία είχε μοιραίες συνέπειες για τη σχέση τους, για δεύτερη φορά. Υπήρχαν φήμες ότι η Gisele Bündchen επιθυμούσε να κάνει ένα σημαντικό comeback στην καριέρα της, αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό λόγω της απαιτητικής καριέρας του συζύγου της και άλλων προβλημάτων που αντιμετώπιζαν.

Μετά τον χωρισμό, δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν τα παιδιά τους από κοινού, δίνοντάς τους την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που αξίζουν. Και οι δύο επέμεναν ότι τα παιδιά θα παραμένουν στο επίκεντρο της ζωής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση