ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Όσα αποκάλυψε η Αλεξανδρινού για τον γάμο της

«Χημεία είχαμε όταν πρωτογνωριστήκαμε, μετά από τόσα χρόνια, η χημεία μετατρέπεται σε κοινή προσπάθεια», τόνισε.

Μαρία Καραμάνου

Η Γωγώ Αλεξανδρινού, η γνωστή Κύπρια που έφτασε στο νησί για σπουδές πριν από περίπου 28 χρόνια, εκείνη την περίοδο μπορεί να μην φαντάζονταν ότι θα έκτιζε την ολόκληρη ζωή και καριέρα της εδώ. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη για το περιοδικό must, άνοιξε την καρδιά της για τον γάμο της και την σχέση της με τον Χαράλαμπο Προύντζο, αναδεικνύοντας την ερωτική τους χημεία.

Η Γωγώ μίλησε εμταξύ άλλων για την εξέλιξη της ζωής της στο νησί, πώς βρήκε τον επαγγελματικόερ της δρόμο και πώς συνδύασε την οικογενειακή ζωή με την επαγγελματική της πορεία. Με τον Χαράλαμπο είναι δεκατρία χρόνια παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα κορίτσια. Και οι δύο όμως έχουν επιλέξει ένα αρκετά δύσκολο επάγγελμα, με αρκετές υποχρεώσεις και όπως μπορούμε να δούμε έχουν «έντονες» προσωπικότητες.

Για το αν υπάρχει ακόμα χημεία ανάμεσα τους, δήλωσε, «Χημεία είχαμε όταν πρωτογνωριστήκαμε. Μετά από τόσα χρόνια, η χημεία μετατρέπεται σε κοινή προσπάθεια να διατηρείται η σχέση αλώβητη από την ρουτίνα, την καθημερινότητα και τις ανάγκες των δύο παιδιών. Δεν είναι πάντα εύκολο, πρέπει να υπάρχει θέληση και διάθεση».

Διαβάστε όλη την συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης εδώ.

Ενώ για τους λόγους που τον ξεχωρίζει αποκάλυψε, «Ο Χαράλαμπος είναι ευφυής και καλλιεργημένος, έχει προσωπικότητα και δεν τον βαριέσαι ποτέ. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι είναι doer, αν βάλει κάτι στο μυαλό του θα το κάνει και μάλιστα όχι από τον εύκολο δρόμο, χωρίς εξαρτήσεις και δοσολοψίες. Έχει μάθει στη ζωή του να δουλεύει σκληρά, δεν βρήκε κάτι έτοιμο και τον χαρακτηρίζει η τιμιότητα». 

Creative Director: Ειρήνη Χριστοφόρου
Φωτογραφία: Διονύσης Σιρανίδης
Βίντεο: Στέλιος Στεφάνου
Styling: Ριάνα Στυλιανού
Μακιγιάζ: Μαίρη Μυριανθοπούλου από Ilona Makeup
Μαλλιά: Άννα Αρέστη από Aressan hair salon

Ευχαριστούμε το Δημοτικό Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή για τη φιλοξενία

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS