ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Η συγκινητική αφιέρωση της Σάττι στον πατέρα της

Αφιέρωσε το νέο της τραγούδι στον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή.

Μαρία Καραμάνου

Η τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ το βράδυ της Τρίτης, 14 Μαΐου, προσφέροντας ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι στους θαυμαστές της. Ανάμεσα στα νέα τραγούδια της βρίσκεται και το κομμάτι με τίτλο «Αχ θάλασσα», το οποίο ανακοίνωσε μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram της.

Στο story της, η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε ότι αφιερώνει αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι στον πατέρα της, Αλί Οσμάν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο, λίγο πριν την Eurovision. Οι στίχοι του τραγουδιού αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματα της καλλιτέχνιδας και την αναζήτησή της για ανακούφιση και πνευματική ηρεμία σε μια περίοδο απώλειας.

Το νέο άλμπουμ της Μαρίνα Σάττι προσφέρει μια ευκαιρία στους θαυμαστές της να εμβαθύνουν στην μουσική της εμπειρία και να ανακαλύψουν νέες στιγμές συναισθηματικής σύνδεσης. 

«Αχ θάλασσα, θάλασσά μου εσύ, μέσα σου πάρε με για να πνιγώ, χωρίς αγάπη δεν θέλω εδώ, να ζήσω στη στεριά. Μα εσύ είσαι τόσο ατάραχη, θάλασσά μου, γυαλί που καθρεφτίζεις πουλιά, μα εγώ είμαι κύμα. Αχ θάλασσα, θάλασσά μου, εγώ για ένα θαύμα σου απόψε ζω, με μια τρικυμία να βυθιστώ, μες στον μαύρο βυθό» είναι κάποιοι από τους στίχους του τραγουδιού.

Δείτε το στιγμιότυπο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση