ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη

«Θα στείλω όταν φτάσω…»

Μαρία Σάββα

Μια νέα μουσική δημιουργία αναδύεται στο φως της δημοσιότητας, φέρνοντας μαζί της ένα βαθύ αίσθημα συμπαράστασης και αναγνώρισης προς τα 57 θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Το τραγούδι με τίτλο «Θα στείλω όταν φτάσω» αποτελεί μια συλλογική δημιουργία, με πολλούς καλλιτέχνες να ενώνουν τις φωνές και τα ταλέντα τους.

Στο τραγούδι αυτό, που λειτουργεί ως αφιέρωμα προς τις μνήμες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, συμμετέχουν καλλιτέχνες όπως η Μαριάννα Τουμασάτου στην απαγγελία και οι Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αντώνης Λουδάρος, Ελένη Καρακάση, Θοδωρής Αντωνιάδης, Μέμος Μπεγνής και Ματίνα Νικολάου στα φωνητικά.

Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η Βάσια Αργέντη, η οποία εκφράζει την έντονη συγκίνηση και τη βαθιά ανθρώπινη διάσταση του γεγονότος: "Ένα τραγούδι ταξίδι στις ψυχές, στη δικαίωση που αναζητούν, στον πόνο, στη ζωή αυτών που χάθηκαν, στη ζωή εκείνων που έμειναν..."

Η χορωδία, αποτελούμενη από τους φοιτητές της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Έκτη Τέχνη», προσφέρει τη φωνή της σε αυτήν την συναισθηματικά φορτισμένη σύνθεση. Και η παρουσία του ηθοποιού Θοδωρή Ελευθεριάδη στο βιντεοκλίπ, γιος της Μαρίας Εγούτ, ενός από τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, είναι μια συμβολική κίνηση που ενισχύει την ενότητα και την αλληλεγγύη μεταξύ όλων των ανθρώπων που αγκαλιάζουν τον πόνο και τη μνήμη των χαμένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Το party για τα 25 χρόνια must

Το party για τα 25 χρόνια must

25 χρόνια μετά, το must συνεχίζει να χαράζει δρόμους στη lifestyle πλευρά της δημοσιογραφίας, ...
newsroom must
 |  NEWS