ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Ο τρόμος της Κατερίνας Αγαπητού on air

«Εγώ φοβάμαι. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω την εκπομπή», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Μαρία Καραμάνου

Ένα απρόοπτο περιστατικό που τρόμαξε την Κατερίνα Αγαπητού εκτυλίχθηκε κατά την έναρξη της εκπομπής της «Alpha Καλημέρα», το πρωί της Παρασκευής 24 Μαΐου. Η γνωστή Κύπρια παρουσιάστρια, ενώ προλόγιζε τα θέματα της ημέρας, αντιλήφθηκε την παρουσία ενός μεγάλου εντόμου στο πλατό και εξέφρασε τον φόβο της ζωντανά στον αέρα.

«Δεν μπορώ, αλήθεια όμως. Νίκο Συμεού βάλε μικρόφωνο, κάνε εκπομπή. Είναι πολύ μεγάλο αυτό που πετά και δεν ξέρω που είναι τώρα. Τι ήρεμα, ήρεμα εσύ, εγώ φοβάμαι. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω την εκπομπή. Ψυχραιμία, αυτά συμβαίνουν στις ζωντανές εκπομπές. Θα προσπαθήσω να το κάνω με επαγγελματισμό, δεν θα μου βγει» ανέφερε η Κατερίνα Αγαπητού με φόβο στα μάτια.

Το απρόοπτο αυτό περιστατικό ανέδειξε την ανθρώπινη πλευρά της παρουσιάστριας, η οποία προσπάθησε να διαχειριστεί την κατάσταση με επαγγελματισμό, παρά τον έντονο φόβο της. Η αυθόρμητη αντίδρασή της έκανε αίσθηση στους τηλεθεατές και αποδεικνύει ότι ακόμη και οι πιο έμπειροι παρουσιαστές μπορούν να βρεθούν αντιμέτωποι με απρόβλεπτες καταστάσεις στον αέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση