ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Η παρανομία που έκανε η Kris Jenner

Δεν θα πιστέψετε τι έκανε για την κόρη της, Khloe

Μαρία Σάββα

Στο ριάλιτι «Kardashians», η Kris Jenner έκανε μια αποκαλυπτική εξομολόγηση σχετικά με ένα ψέμα που είχε πει στο παρελθόν στην κόρη της, Khloe Kardashian. Στην πέμπτη σεζόν του σόου, η Kris αποκάλυψε ότι όταν η Khloe ήταν μόλις 14 ετών, της είπε ψέματα ότι είχε άδεια οδήγησης εγκεκριμένη από την κυβέρνηση, ώστε να μπορεί να παίρνει τις μικρότερες αδερφές της από το σχολείο.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, μπορεί κάποιος να αποκτήσει άδεια οδήγησης από την ηλικία των 15 ετών, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει κρατική έγκριση. Ωστόσο, η Khloe ήταν μόλις 14, γεγονός που καθιστούσε αδύνατο να της επιτραπεί να οδηγήσει νόμιμα. Όταν η Khloe έφερε αντίρρηση στη μητέρα της, η Kris της είπε ψέματα ότι είχε άδεια με την έγκριση της κυβέρνησης και μάλιστα, της έφτιαξε μια πλαστή άδεια οδήγησης.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης μεταξύ του Scott Disick και της Kris Jenner, σχετικά με τον Mason, ο οποίος στα 14 του προσπαθεί επίσης να μάθει να οδηγεί. Η Kris ανέφερε: «Khloe, ήσουν στην ίδια ηλικία όταν έμαθες να οδηγάς». Η Khloe απάντησε: «Ναι, αλλά μου είχες πει ψέματα ότι είχα άδεια από το κράτος. Εσύ ήσουν αυτή που μου είπες ότι μπορώ να πάω τα παιδιά στο σχολείο».

Ο Scott Disick, έκπληκτος, ρώτησε: «Τι; Οδήγησε τα παιδιά στο σχολείο χωρίς να έχει δίπλωμα;», με την Khloe να τονίζει: «Και μάλιστα, στα 14 μου!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση